FILM OP DINSDAG 10 DECEMBER

FILM OP DINSDAG 10 DECEMBER

DINSDAG 10 DECEMBER 20.00 UUR

RIPHAGEN

Wondermooie Nederlandse film over de beruchte Amsterdamse crimineel Andries ‘Al Capone' Riphagen. Hij collaboreerde tijdens de Tweede Wereldoorlog met de Duitsers. Riphagen werd onmetelijk rijk met het opsporen, afpersen en verraden van Joodse onderduikers en waande zich hierbij onaantastbaar. Maar toen hij een belangrijke verzetsgroep verraadde, werd de jacht op Riphagen geopend.

TRAILER »

MOEN

MOEN

WOENSDAG 11 DECEMBER 20.00 UUR

MOEN 'tIS TIJD

‘Muziek over Moen in het Moens.'
Journalist en televisieregisseur Daan Degroote mag dan al jaren uitgeweken zijn naar het verre Antwerpen, hij schrijft nummers van onder de kerktoren, die hij speelt met muzikanten uit de regio. Moen is een metafoor voor de wereld. In zo'n klein dorp gebeuren dezelfde grootse dingen als in de grootsteden.

JENS DENDONCKER

JENS DENDONCKER

ZATERDAG 14 DECEMBER 20.00 UUR UITVERKOCHT

JENS DENDONCKER - BANG VAN DENDONCKER

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. Door menig jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn 'hoge aaibaarheidsfactor' en 'geloofwaardig, ijzersterk spel', brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.

HIEP HIEP HOERA

HIEP HIEP HOERA

BESTEL VLUG UW TICKETS VOOR HET CULTUURFEESTJE VAN HET JAAR!

ZATERDAG 21 DECEMBER 20.00 UUR

FEESTBEEST DE LEEST

‘De Leest wordt 10!
Een soiree in stijl. Een avond die 100 procent De Leest ademt. Het binnenplein staat in vuur en vlam. De tribune verdwijnt. De foyer wordt onherkenbaar. De polyvalente ruimte wordt een heel aanstekelijk cabaret. Een cultuurbad vol muziek en tal van fijne verrassingen. Mis dit niet! De tickets zijn beperkt...

MET OA SAX MINDED PEOPLE, GUY SWINNEN, ERTEBREKERS, DE NOENKELS XL, PACMADAM, BOSHAARD, SHERMAN, VUURSCHAALCONCERTEN, ART'IZTEN...

Win die avond '1 JAAR GRATIS NAAR DE LEEST' en geniet van een gratis cava en portie oliebollen.

PROGRAMMA »

CADEAUTJE NODIG? ER ZIJN NIEUWE CULTUURBOMMEN

CADEAUTJE NODIG? ER ZIJN NIEUWE CULTUURBOMMEN

Voortaan kiest u helemaal zelf het bedrag van uw Cultuurbom. Het ideale geschenk goed voor een flinke portie 'De-Leest-plezier'! Wij maken er voor u een mooi geschenkje van.

JAZZCIRCUIT

JAZZCIRCUIT

Als het buiten begint af te koelen, maakt Jazzcircuit het binnen enkele graden warmer. UiTinMidwest - de cultuurwerking van projectvereniging BIE, actief in onze regio - plaatst de spots voor de vijfde en laatste keer op het kruim van de hedendaagse jazzscène.

ONTDEK HET PROGRAMMA »