NIEUWE CULTUURBOMMEN

NIEUWE CULTUURBOMMENVoortaan kiest u helemaal zelf het bedrag van uw Cultuurbom. Het ideale geschenk goed voor een flinke portie 'De-Leest-plezier'! Wij maken er voor u een mooi geschenkje van.

 

DE VERTELLINGE VAN DEN DAG

DE VERTELLINGE VAN DEN DAG

MAANDAG 21 OKTOBER 20.00 UUR

DE VERTELLINGE VAN DEN DAG

22 NOVEMBER 1963, DE DAG DAT DE 'SNIPER' WON

Het is een prachtige nazomerdag in Texas.

JFK wil een tweede termijn als president van de USA, en gaat op rondreis door het land. Texas is één van de staten waar er veel zal moeten gebeuren, om de meerderheid van de kiezers achter hem te krijgen.

FILM OP DINSDAG 22 OKTOBER

FILM OP DINSDAG 22 OKTOBER

DINSDAG 22 OKTOBER 20.00 UUR

LE GRAND BAIN

Deze Franse kaskraker met o.a. Benoit Poelvoorde vertelt het verhaal van 8 uitgebluste mannen die onder leiding van Delphine, een aan de drank verslaafde ex-zwemkampioene, trainen in het gemeentelijk zwembad. Ze zoeken een nieuw doel in hun leven en bereiden zich voor op de wereldkampioenschappen synchroonzwemmen in Noorwegen. Een overwegend vrouwelijke discipline...

TRAILER »

OLD SALT

OLD SALT

WOENSDAG 23 OKTOBER 20.00 UUR

OLD SALT

Old Salt is een Americana Band uit Gent met een origineel en traditioneel repertoire. Drie Vlaamse topmuzikanten ontmoetten Amerikaan Dan Well (banjo, viool, zang) en samen schuimen ze sinds 2015 de Europese podia af met tunes geïnspireerd op de straatmuziek van New Orleans. Hun opmars ging niet voorbij aan de vakpers, meteen ontvingen ze de ‘European Bluegrass Award' voor hun eerste cd ‘Up River Overseas'. In De Living komen ze hun tweede cd voorstellen.

LUISTER MEE »

HALLOWEEN VOOR DE KIDS

HALLOWEEN VOOR DE KIDS

ZONDAG 27 OKTOBER 11.00 UUR

ZONDAG 27 OKTOBER 15.00 UUR

DOODKAPJE EN DE WEERWOLF (7+)

Een griezelig, guitig en vooral grappig muzikaal sprookje.
Sidder, beef, lach, huil (en slaap) in dit muzikaal sprookje vol grumor (griezelige humor) voor moedige meiden, koele kerels én hun ouders (als ze durven meekomen)!

BOE!

EXTRA VOORSTELLING

EXTRA VOORSTELLING

DONDERDAG 24 OKTOBER 20.00 UUR UITVERKOCHT

VRIJDAG 25 OKTOBER 20.00 UUR UITVERKOCHT

ZATERDAG 26 OKTOBER 20.00 UUR UITVERKOCHT

HET PRETHUIS

DE SERVICEFLAT

FAMILIEFILM TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE

FAMILIEFILM TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE

DINSDAG 29 OKTOBER 14.30 UUR

SMALL FOOT

Migo is een jonge yeti die iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze 'smallfoot ' zorgt voor oproer binnen de yeti-gemeenschap. De meesten geloven geen woord van Migo's verhaal over het bizarre wezen. Een meeslepende film over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

TRAILER »

JAZZCIRCUIT

JAZZCIRCUIT

Als het buiten begint af te koelen, maakt Jazzcircuit het binnen enkele graden warmer. UiTinMidwest - de cultuurwerking van projectvereniging BIE, actief in onze regio - plaatst de spots voor de vijfde en laatste keer op het kruim van de hedendaagse jazzscène.

ONTDEK HET PROGRAMMA »