AANRADER!

AANRADER!

WOENSDAG 21 FEBRUARI 20.0O UUR

HET GEVOLG - DON QUICHOT

Brent Vandecraen bewerkte het originele verhaal van Miguel de Cervantes. Over een dolende ridder en over wat u nodig hebt  om normaal te zijn in deze wereld. Over het missen van liefde als u leeft met een beperking.

Brent speelt ook zelf de hoofdrol. Hij liep een hersenletsel op bij zijn geboorte en zit in een rolstoel, maar hij koestert een bijzondere passie voor theater. Als hij op het podium staat, blaast hij iedereen van zijn sokken.

TRAILER »

NIELS DESTADSBADER

NIELS DESTADSBADER

DONDERDAG 22 FEBRUARI 20.00 UUR

NIELS DESTADSBADER UITVERKOCHT

Niels Destadsbader zingt én vertelt. Over zijn foutste blunders, grootste passie en ware liefde...

TRAILER »

WO1: POLITIEK EN SPIONAGE IN TIJDEN VAN OORLOG

WO1: POLITIEK EN SPIONAGE IN TIJDEN VAN OORLOG

MAANDAG 26 FEBRUARI 20.00 UUR

VERTELAVOND 1 WO1: POLITIEK EN SPIONAGE IN TIJDEN VAN OORLOG

Niet alleen de wapens spreken in tijden van oorlog, ook op andere vlakken is er veel bedrijvigheid. Welke politiek werd er gevoerd in de landen in oorlog?  Wat deden ze om te weten te komen wat de vijand van plan was?  Welke beslissingen werden gemaakt om de uitkomst van de strijd in hun voordeel te beslechten?

FILM OP DINSDAG

FILM OP DINSDAGDINSDAG 27 FEBRUARI 20.00 UUR

LE CIEL FLAMAND

Monique baat samen met haar dochter Sylvie een bordeel uit op de grens van West-Vlaanderen en Frankrijk. Eline, het zesjarige dochtertje van Sylvie, is gefascineerd door de mysterieuze werkplek van haar mama en oma, maar wordt te allen tijde de toegang ertoe ontzegd. Een dramatische gebeurtenis zet de zekerheden in hun leven op een helling en zet de familiale banden onder druk.


DINSDAG 6 MAART 20.00 UUR

DUNKIRK

KOM ZEKER TE ZIJN VAN UW PLAATS, RESERVEER OP INFO@DELEEST.BE

NET GEMIST? DEZE FILMS KAN ZIJN ACHTERAF OOK TE HUUR IN DE BIB.

TRAILER »

NATHALIE MESKENS

NATHALIE MESKENS

DONDERDAG 8 MAART 20.00 UUR

NATHALIE MESKENS "Meskens in Motown"

Na meer dan 25 uitverkochte zalen is Nathalie Meskens dit voorjaar terug met meer Motown! Marvin Gaye,  The Supremes, The Four Tops,... Wie kent de nummers van deze legendarische artiesten niet? Nathalie en haar tien topmuzikanten brengen hun muziek opnieuw tot leven en nemen u mee in dit stomend muzikaal programma met de allergrootste Motownhits.

DANS MEE! »