STARTDAG VOORVERKOOP

STARTDAG VOORVERKOOP

Binnenkort stellen we u 'DE LEEST, OP HET PUNTJE VAN JE STOEL' voor, het najaarsprogramma 2018 van cultuurhuis De Leest.

U mag onze brochure rond 10 mei in uw bus verwachten.

STARTDAG VOORVERKOOP ZATERDAG 19 MEI

ALLE INFO »

VEERLE MALSCHAERT- BOEGBEELD

VEERLE MALSCHAERT- BOEGBEELD

DONDERDAG 26 APRIL 18.00 UUR

VEERLE MALSCHAERT - BOEGBEELD

Boegbeeld is een 'onewoman'- comedyshow maar eentje van het soort dat u nooit eerder zag. Een show waar u mag lachen.... én huilen. Want dat doet ze zelf ook, Veerle Malschaert.  In deze taboedoorbrekende voorstelling houdt ze een pleidooi voor LOL én COL: 'laugh én cry it out loud'. Want anders ontploft ge.

Als moeder van 2 kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar wil ze vooral een BOEGBEELD zijn. Sterk, maar kwetsbaar!

EEN AANRADER

EEN AANRADER

WOENSDAG 2 MEI 14.30 UUR

JACKOBOND ZINGT MARVA

RODE ROZEN IN DE SNEEUW

'Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou'... Dat zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door de living danste.  Nu ik haar leeftijd heb, snap ik waarom ze uit volle borst meezong met Marva. Marva deed haar dromen. Dromen van 'eilanden in groen en blauw'.  En ik zag hoe gelukkig Marva mijn moeder maakte.

VOORPROEFJE »

FILM OP DINSDAG

FILM OP DINSDAGDINSDAG 8 MEI 20.00 UUR

ATOMIC BLONDE

Vlak voor de val van de Berlijnse muur wordt een MI6-agent dood aangetroffen. Hij had een lijst op zak met alle namen en details van Amerikaanse, Engelse, Russische en Franse spionnen. De lijst is echter verdwenen. Lorraine Broughton, wordt er door de MI6 op uit gestuurd om de lijst te vinden en zowel haarzelf als de wereldwijde geheime diensten te beschermen.

TRAILER »

PIV HUVLUV

PIV HUVLUV

DONDERDAG 3 MEI 20.00 UUR

PIV HUVLUV ' Zijn er nog vragen?'

'Piv staat 20 jaar op de planken als comedian,... en dat wordt gevierd!'

Het grote en brede publiek kent hem als een geboren verteller en een gepassioneerd muziekliefhebber, die altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd, een recensent noemde hem ooit 'de meest authentieke Vlaamse comedian'.

De herkenbaarheid van zijn humor zorgt voor een onweerstaanbare meerwaarde. In 'Zijn er nog vragen?' maakt Piv komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt voor eens en voor altijd op heel eigen wijze alle vragen die op hem werden en worden afgevuurd.

Tijdens (en wie weet ook na) deze voorstelling komt u álles over Piv te weten. U kunt hem uw eigen persoonlijke vraag voorschotelen of een gesprek starten dat verder gaat dan de gebruikelijke koetjes en kalfjes. De liedjes in uw hoofd krijg uw er gratis bovenop.

Als extraatje speelt Piv, na de voorstelling, nog ten dans in het cultuurcafé. Feest!

PERFECTE COCKTAILS

PERFECTE COCKTAILS

WOENSDAG 16 MEI 20.00 UUR

PERFECTE COCKTAILS ' Shake it baby'

U heeft wellicht ooit wel eens ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop maakt u uitvoerig kennis met de kunst van het cocktail shaken. Straks bent u de held van elk verjaardagsfeest en maakt u voor uw gasten zelf de lekkerste cocktails.

Zin gekregen in een bloody mary, daiquiri of een mojito? Leer zelf exotische cocktails maken, neem de skills van een echte bartender over en stap in de wereld van het cocktailshaken.

HEERLIJKE MOCKTAILS

HEERLIJKE MOCKTAILS

WOENSDAG 23 MEI 20.00 UUR

HEERLIJKE MOCKTAILS 'Mag het ook zonder?'

Hoeft het voor één keer geen alcohol te zijn? Bent u nog  aan het nagenieten van een deugddoende 'tournée minérale', maar toch al helemaal klaar voor de zomer?

Houdt u niet  van softdrinks en al helemaal niet van sinaasappelsap als aperitief? 

Probeer dan eens een 'virgin cocktail' of mocktail.

Een shake vol verfijnde smaken die soms de allerbeste cocktails overtreft.

Trendy, fris en tasty!