NOG OP ZOEK NAAR EEN CADEAU?

NOG OP ZOEK NAAR EEN CADEAU?

Onze cultuurbommen zorgen voor verrassend veel 'Leest-plezier'. U kan zelf het gewenste bedrag samenstellen met bonnen van 5, 10 en 20 euro. Wij maken er met plezier een mooi cadeautje van!

EINDEJAARSCONFERENCE

EINDEJAARSCONFERENCE

DONDERDAG 31 JANUARI 20.00UUR

MICHEAL VAN PEEL OVERLEEFT 2018

De kieskoorts trok als een epidemie door het land. Na vier verkiezingsvrije jaren - een legendarische periode van eendracht, voorspoed, daadkracht en samenhorigheid - was het plots gedaan met de politieke vrede.
Het circus trok voorbij, de boer ploegde voort en uit het modderige mengsel van as en tranen boetseerde Van Peel zijn tiende eindejaarsconference.
Alles kwam dan toch nog goed.

FILM OP DINSDAG 18 DECEMBER

FILM OP DINSDAG 18 DECEMBER

DINSDAG 18 DECEMBER 20.00 UUR

LE SENS DE LA FETE

Max is al 30 jaar traiteur. Hij heeft al honderden feestjes georganiseerd en heeft er zo stilaan genoeg van. Voor Pierre en Helena is het vandaag de grote dag: ze trouwen in een prachtig kasteel. Max heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Alles staat klaar voor een perfecte trouwpartij. Maar dan haalt een reeks tegenslagen de strakke planning overhoop... elk moment van emotie en geluk kan in een oogwenk omslaan in rampspoed.

TRAILER »

EFTELING THEATER

EFTELING THEATER

ZATERDAG 22 DECEMBER 13.30 UUR

ZATERDAG 22 DECEMBER 16.00 UUR

SPROOKJESSPROKKELAAR DE MUSICAL

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden.

GENIET MEE »

VAPEURS

VAPEURS

WOENSDAG 19 DECEMBER 20.00 UUR

VAPEURS

Een échte vriendinnen komedie. Sexy, hilarisch, ontroerend... en soms ook gewoon vreselijk warm! Een herkenbare komedie voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan kijken of er juist middenin zitten.

OPENINGSUREN KERSTVAKANTIE

OPENINGSUREN KERSTVAKANTIE

CULTUURHUIS EN DIENSTENCENTRUM

24 december: voormiddag open, namiddag gesloten

25 en 26 december: gesloten

31 december: voormiddag open, namiddag gesloten

1 en 2 januari: gesloten

3 januari: balie in de namiddag gesloten

4 januari: gesloten

CULTUURCAFE

24, 25, 26, 31 december: gesloten

1 januari: gesloten


MET DE FAMILIE NAAR DE FILM IN DE KERSTVAKANTIE

MET DE FAMILIE NAAR DE FILM IN DE KERSTVAKANTIE

DONDERDAG 27 DECEMBER 14.30 UUR

PIETER KONIJN

Verfilming van het tijdloze verhaal van Beatrix Potter over een eigenwijs konijn dat probeert de moestuin van een boer binnen te dringen. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend hard uit de hand.

DONDERDAG 27 DECEMBER 16.30

ROSIE & MOUSSA

Rosie verhuist met haar moeder naar een appartement aan de andere kant van Brussel. Ze leert er een heleboel mensen kennen: de gekke meneer Tak, de excentrieke mevrouw Hemelrijk en vooral Moussa, die in het appartement boven haar woont. Hij neemt Rosie op sleeptouw door de hele buurt.

TRAILER »

ASSISEN 2 DE GIFMOORD

ASSISEN 2 DE GIFMOORD

VRIJDAG 11 JANUARI 20.00 UUR

ZATERDAG 12 JANUARI 20.00 UUR

ZONDAG 13 JANUARI 15.00 UUR

ASSISEN 2 - DE GIFMOORD

Viviane Mertens, de bekende soapactrice, is niet meer. Iedereen gaat uit van een natuurlijk overlijden, tot de schouwarts een autopsie laat uitvoeren. Daaruit blijkt dat de actrice met arsenicum werd vermoord. Kort daarop wordt een verdachte opgepakt. Drie jaar later volgt het assisenproces.U zetelt in de jury.

SUPPORT 'T HOF VAN COMMERCE

SUPPORT 'T HOF VAN COMMERCE

Voor de gelukzakken die kaarten konden bemachtigen voor de drie uitverkochte concerten van 'tHof van Commerce hebben we goed nieuws. Niemand minder dan NTREK komt het publiek opwarmen... Gewapend met een gloednieuw album laten de hiphoppers de Leest ongetwijfeld stomen!

Nieuwe single NTREK »

IN DE LIVING

IN DE LIVING

WOENSDAG 16 JANUARI 20.00 UUR

FRANS GRAPPERHAUS - IK WOU DAT IK TWEE HONDJES WAS

De Nederlandse cellist Frans Grapperhaus heeft de mond vol van Bach. Hij kan er niet over zwijgen. Zelfs niet als hij speelt. In deze meeslepende voorstelling wil Frans zijn fascinatie duidelijk maken aan zijn publiek.Uitleggen, overtuigen en inspireren.

VOORPROEFJE »

PARADIJSVOGELS

PARADIJSVOGELS

WOENSDAG 23 JANUARI 20.00 UUR

FRED DELFGAAUW - PARADIJSVOGELS

‘De nostalgisch, mijmerende poppen van meesterverteller Delfgaauw... Wereldklasse!'
In zijn nieuwe solovoorstelling sleept Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. U kent ze wel. Ze zijn bijzonder. Volgens velen vreemd, lachwekkend. Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn.

VOORPROEFJE »