FILM OP DINSDAG 25 SEPTEMBER

FILM OP DINSDAG 25 SEPTEMBER

DINSDAG 25 SEPTEMBER 20.00 UUR

LADY BIRD (IN PLAATS VAN THE DISASTER ARTIST)

Californië, 2002. Christine McPherson is een rebelse leerling die op het punt staat af te studeren aan de conservatieve middelbare school. Ze wil gaan studeren in New York en aan haar familie ontsnappen. Ze besluit op zoek te gaan naar zichzelf en ontvlucht haar thuisstad Sacramento.

 

DINSDAG 2 OKTOBER 20.00 UUR

THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

KOM ZEKER TE ZIJN VAN UW PLAATS, RESERVEER OP INFO@DELEEST.BE

NET GEMIST? DEZE FILMS KAN ZIJN ACHTERAF OOK TE HUUR IN DE BIB.

TRAILER »

VOGELVRIJ JOKE EMMERS, ANNELEEN BOEHME

VOGELVRIJ JOKE EMMERS, ANNELEEN BOEHME

DONDERDAG 27 SEPTEMBER 20.00 UUR

VOGELVRIJ

Vogelvrij is een nieuwe muzikale voorstelling van theatermaakster Joke Emmers geïnspireerd op het boek ‘Brieven aan Doornroosje' van Toon Tellegen. Onze Izegemse Anneleen Boehme (LABtrio) verzorgt op haar contrabas de live muziek.EXTRA VOORSTELLINGEN

EXTRA VOORSTELLINGEN

WEGENS GROOT SUCCES ORGANISEREN WE TWEE EXTRA VOORSTELLINGEN

Voor beide voorstellingen kan u online kaarten kopen.

VRIJDAG 26 OKTOBER 20.00 UUR

HET PRETHUIS - DE SCHEVE SCHAATS

 

ZATERDAG 27 OKTOBER 17.00 UUR

PIPPI ZET DE BOEL OP STELTEN

William Bouva in Pippi »

DIT MAG U NIET MISSEN!

DIT MAG U NIET MISSEN!

VRIJDAG 5 OKTOBER 20.00 UUR

ZAERDAG 6 OKTOBER 20.00 UUR

CIRCUS RONALDO - SWING (TENTVOORSTELLING)

Groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding.... Vergeet eventjes de rodeneuzenclown, met SWING maakt Circus Ronaldo een voorstelling die niet in één vakje te stoppen valt.

Nestel je neer in onze tent, schuif wat dichter tegen je geliefde aan en laat een zoetgevooisde stem je meevoeren naar de jaren ‘40, terwijl de ooh's en aah's je om de oren vliegen.

Geloof ons vrij, het zestal van SWING zal je niet alleen charmeren met hun humor en doldwaze fratsen, maar je ook verliefd laten worden op hun ongekunstelde authenticiteit.

Laat je omhullen door de warmte, de speelsheid, de heerlijke dynamiek en frisse opgewektheid van Circus Ronaldo's jonge garde, en ontdek het circus zoals niemand je het ooit eerder toonde...

 

INFO »

HET ULTIEME DEBAT

HET ULTIEME DEBAT

DONDERDAG 4 OKTOBER 20.00 UUR

HET ULTIEME DEBAT

We organiseren Het Ultieme Debat naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen. Verwacht u aan een heuse politieke show met afwisselend harde debatten en intieme gesprekken. Op een leuke, losse en leerrijke manier stomen we iedereen klaar voor de ultieme verkiezingen van zondag 14 oktober.