FILM OP DINSDAG

FILM OP DINSDAG

DINSDAG 19 FEBRUARI 20.00 UUR

FOXTROT

Dafna Feldman wordt geconfronteerd met het nieuws dat haar zoon Jonathan overleden is tijdens zijn dienstplicht als wachter bij een verlaten grenspost. Dafna valt flauw en haar man Michael staat in shock voor zich uit te staren. In ‘Foxtrot' legt de Israëlische regisseur Samuel Maoz de absurditeit van het Israëlisch-Palestijnse conflict bloot.

TRAILER »

SENIOREN

SENIOREN

WOENSDAG 20 FEBRUARI 14.30 UUR

LAAT ONS BLOEM - HOMMAGE LOUIS NEEFS

Bijna 40 jaar na zijn plotse overlijden op kerstdag 1980 blijft Louis Neefs één van onze grootste artiesten.
Zanger Fabio Van Hoorebeke (van Radio 2 en '24 Rozen') interpreteert zijn mooiste melodieën, begeleid door muzikant Jonas Malfliet (van 'De Rechtvaardige Rechters' op Radio 2), ondersteund door authentiek beeldmateriaal.

VOORBESPREKING CONCERT IN DE STADSBIBLIOTHEEK

VOORBESPREKING CONCERT IN DE STADSBIBLIOTHEEK

WOENSDAG 20 FEB - 20.00 UUR

OPGROEIEN BIJ DE BROERS SERCU

Op vrijdag 1 maart spelen de vijf broers in een uitverkocht cultuurhuis. Op zondag drie maart breien ze daar zelf nog een benefietconcert aan, waarvoor je wel nog tickets kan krijgen. Wie zijn ze? Wat houdt hen zo bijeen en waarom spelen ze zo mooi samen?
Als er in dit geheel een rode draad te vinden is, dan is het de aanstekelijke liefde van vijf broers, voor de liedjes en voor mekaar!

Een vlotte babbel met een paar van hen, in een organisatie van De Stadsbibliotheek.

LAST DAYS

LAST DAYS

DONDERDAG 21 FEBRUARI 20.00 UUR

LIEVE BLANCQUAERT - LAST DAYS


Het werk van Lieve Blancquaert van de voorbije jaren, was voor haar altijd een drieluik. Eén verhaal over de drie grote momenten uit een mensenleven: de geboorte, de liefde en de dood. Het begin, het midden en het einde van het leven. De eerste twee zijn al verteld, maar de cirkel is pas rond wanneer ook het laatste deel van de trilogie aan bod kan komen.

TRAILER »

GERS PARDOEL

GERS PARDOEL

VRIJDAG 22 FEBRUARI 20.00 UUR

GERS PARDOEL - BIJZONDER UITVERKOCHT

In de Leest komen alle hits aan bod, maar ook andere pareltjes die net niet de radio haalden. Gers Pardoel zorgt voor een muzikale trip waarbij hij het publiek onder andere meeneemt naar de geboorte van zijn succesnummers. Leuke anekdotes en straffe verhalen zullen daarbij niet ontbreken.

ZO BIJZONDER »