DRAADPOPPENTHEATER TRESORIA

DRAADPOPPENTHEATER TRESORIA

ZONDAG 18 MAART 15.00 UUR

DRAADPOPPENTHEATER - TRESORIA

Miel is gek op 'gamen'.

Zo erg dat hij op een dag helemaal wordt meegezogen in zijn spel 'Tresoria'.

Spanning en uitdaging staan hem te wachten in een nieuwe wereld met piraten!

Poppentheater DRAAD trekt alle registers open om een bijzonder visueel spektakel te brengen voor jong en oud.

FILM OP DINSDAG

FILM OP DINSDAGDINSDAG 20 MAART 20.00 UUR

NOCES

Zahira is achttien en mag vanuit haar ouderlijk huis in België via Skype kennismaken met drie huwelijkskandidaten in Pakistan. Zahira heeft haar twijfels, maar wil haar ouders een plezier doen. De familiebanden zijn immers hecht en liefdevol. Maar tussen de verwachtingen en tradities van haar ouders en de westerse levensstijl waar Zahira ook mee is opgegroeid, zitten vrijwel onoverbrugbare verschillen.


DINSDAG 27 MAART 20.00 UUR

THE HITMAN'S BODYGUARD

KOM ZEKER TE ZIJN VAN UW PLAATS, RESERVEER OP INFO@DELEEST.BE

NET GEMIST? DEZE FILMS KAN ZIJN ACHTERAF OOK TE HUUR IN DE BIB.


TRAILER »

ONZE KOEN THEATER MALPERTUIS

ONZE KOEN THEATER MALPERTUIS

WOENSDAG 21 MAART 20.00 UUR

ONZE KOEN - THEATER MALPERTUIS

'Rasacteurs zijn spelers die doen grinniken zonder grappen. Want natuurlijk is 'Onze Koen' om te lachen. Zoals een getrouwd koppel om te lachen is: om te huilen zo herkenbaar.'

'Onze Koen' is een liefdesgeschiedenis, getekend in al haar fases en stadia. Even hilarisch als herkenbaar. Het is tevens het verhaal van ouders die kinderen opvoeden. Maar op grond waarvan? En hoe? We doen wat we kunnen maar hebben in wezen geen idee hoe het moet. We tasten als blindemannen tot we vastlopen en trillend en onbeschermd alleen staan tussen de grote vragen van het leven.

Onze Koen was dé publiekstrekker van Theater Malpertuis in 2016. En nog steeds krijgt het publiek er niet genoeg van. Peter De Graef schreef en regisseerde deze nagelnieuwe toneeltekst en voor deze herneming speelt hij ook zelf de mannelijke hoofdrol, aan de zijde van klassebak Tania Van der Sanden.