DE LEEST KOMT UIT ZIJN KOT

DE LEEST KOMT UIT ZIJN KOT

COVID-19 legt het culturele leven voor een tijdje stil. Ook voor cultuurhuis De Leest is dit nog even aan de orde. Maar we bereiden ons voor op ons najaarsprogramma ‘Cultuurhuis De Leest, een wolkje cultuur...' dat stilaan om de hoek piept en hopelijk zal schitteren in betere tijden.

WAT MET MIJN TICKETS

Het was een hele puzzel om onze agenda binnenstebuiten te keren.

We hebben geprobeerd om voor zoveel mogelijk voorstellingen, die niet konden doorgaan, een nieuwe datum te vinden. Wij zijn er van overtuigd dat je ook op die nieuwe datum, graag van jullie favoriete voorstellingen zal komen genieten. Mogen wij jullie dan ook heel vriendelijk verzoeken om voor die voorstellingen enkel je geld terug te vragen wanneer de nieuwe datum echt niet past en je ook geen familie of vrienden vindt die in jouw plaats naar de voorstelling willen komen.

Een klein aantal voorstellingen werd, buiten onze wil om, afgelast. Voor die voorstellingen worden de tickets uiteraard terugbetaald.

Wanneer je akkoord gaat met de nieuwe datum van de voorstelling hoef je helemaal niets te doen. Je tickets worden automatisch omgeboekt naar de nieuwe datum en je kan je ticket gewoon blijven gebruiken.

Via onderstaande link kan je een aantal gegevens invullen en je tickets voor de afgelaste voorstellingen (of voorstellingen op data die niet passen) worden automatisch binnen de twee weken terugbetaald.

Klik hieronder en ontdek ondertussen ook welke voorstellingen zijn uitgesteld en welke zijn afgelast.

TICKETLINK »

VOORVERKOOP NAJAAR

Onze brochures voor het najaar krijg je in de bus rond 6 mei, vanaf 20 april kan je ons programma al inkijken op www.deleest.be

Door de uitzonderlijke omstandigheden zijn we genoodzaakt onze voorverkoopdag  van zaterdag 16 mei online te organiseren.

Op die dag blijven de deuren van De Leest dus gesloten, maar kan je vanaf 9 uur stipt tickets kopen via onze webshop.

Mocht dat echt niet lukken, dan staan wij je heel graag telefonisch bij om dat samen met jullie te doen. Mocht je nog nooit online tickets hebben besteld bij ons, maak dan zeker vooraf een account aan. Hoe je dat heel concreet moet doen publiceren wij op www.deleest.be vanaf 20 april. Wij versturen dan ook een nieuwsbrief met alle nuttige info en tips.

Hopelijk komen we er samen uit en kunnen we deze moeilijke periode vlug vergeten... met een lach en een traan, genietend van heel wat moois op het podium van een bomvolle schouwburgzaal.

Gezien de huidige stand van zaken omtrent het coronavirus, volgen wij de voorzorgsmaatregelen van de federale overheid om de verspreiding van het coronavirus zo snel mogelijk in te dijken.


Alle onderstaande maatregelen gelden tot en met 19 april, daarna beslist de regering of deze periode al dan niet verlengd moet worden.


Wij willen jullie graag zo goed mogelijk informeren daarom zetten wij alles op een rijtje:

- Zowel het cultuurhuis, het dienstencentrum als het cultuurcafé blijven gesloten.


- Onze voordeur blijft dicht, maar we zijn wel bereikbaar op 051/33 76 10 (tijdens de kantooruren) of via info@deleest.be.


- Alle activiteiten, voorstellingen, bijeenkomsten en vergaderingen in De Leest gaan niet door.


Voor alle vragen kan je terecht op info@deleest.be of op 051 33 76 10 (kantooruren).

Wij doen alvast ons best om jullie te blijven informeren en naar de best mogelijke oplossingen te zoeken. Gelieve dus nog even geduld te koesteren, het wordt voor ons een moeilijke puzzel maar we doen er alles aan om jullie zo goed mogelijk te helpen.