EINDEJAARSCONFERENCE

EINDEJAARSCONFERENCE

DONDERDAG 31 JANUARI 20.00 UUR

MICHAEL VAN PEEL OVERLEEFT 2018

De kieskoorts trok als een epidemie door het land. Na vier verkiezingsvrije jaren - een legendarische periode van eendracht, voorspoed, daadkracht en samenhorigheid - was het plots gedaan met de politieke vrede.
Het circus trok voorbij, de boer ploegde voort en uit het modderige mengsel van as en tranen boetseerde Van Peel zijn tiende eindejaarsconference.
Alles kwam dan toch nog goed.

IN DE LIVING

IN DE LIVING

WOENSDAG 16 JANUARI 20.00 UUR

FRANS GRAPPERHAUS - IK WOU DAT IK TWEE HONDJES WAS

De Nederlandse cellist Frans Grapperhaus heeft de mond vol van Bach. Hij kan er niet over zwijgen. Zelfs niet als hij speelt. In deze meeslepende voorstelling wil Frans zijn fascinatie duidelijk maken aan zijn publiek.Uitleggen, overtuigen en inspireren.

VOORPROEFJE »

FILM OP DONDERDAG 22 JANUARI

FILM OP DONDERDAG 22 JANUARI

DINSDAG 22 JANUARI 20.00 UUR

GABRIEL E A MONTANHA

Voor hij aan zijn universitaire studies begint, besluit Gabriel Buchmann een jaar rond de wereld te trekken. Na 10 maanden komt hij aan in Kenia, vastbesloten om het Afrikaanse continent te verkennen. De top van Mount Mulanje in Milawi zal echter zijn laatste bestemming worden. Hij wordt er enkele dagen later dood teruggevonden. ‘Gabriel e a Montana' schetst de laatste drie maanden van Gabriel Buchmann.


DINSDAG 29 JANUARI  20.00 UUR

THE POST

OM ZEKER TE ZIJN VAN UW PLAATS, RESERVEER OP INFO@DELEEST.BE

NET GEMIST? DEZE FILMS ZIJN ACHTERAF OOK TE HUUR IN DE BIB.

TRAILER »

PARADIJSVOGELS

PARADIJSVOGELS

WOENSDAG 23 JANUARI 20.00 UUR

FRED DELFGAAUW - PARADIJSVOGELS

‘De nostalgisch, mijmerende poppen van meesterverteller Delfgaauw... Wereldklasse!'
In zijn nieuwe solovoorstelling sleept Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. U kent ze wel. Ze zijn bijzonder. Volgens velen vreemd, lachwekkend. Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn.

VOORPROEFJE »