AT ETERNITY'S GATE

AT ETERNITY'S GATE

DINSDAG 21 JANUARI 20.00 UUR

AT ETERNITY'S GATE

De film richt zich op de periode waarin Van Gogh woonachtig was in het Franse dorpje Auvers-sur-Oise, gedurende de laatste maanden van zijn leven. Hij schilderde er nog een aantal werken en ontwikkelde zijn kleurrijke manier van schilderen. Centraal staat zijn relatie met zijn schilderijen en zijn worsteling met het geloof, met zijn psychische stoornis en met zijn ontwrichtende vriendschap met kunstenaar Paul Gauguin.

TRAILER »

ERIK EN SANNE

ERIK EN SANNE

WOENSDAG 22 JANUARI 14.30 UUR

ERIK EN SANNE - 30 jaar 'veel te mooi' nieuwjaarsconcert

Op 12 maart 2020 zal het precies 30 jaar geleden zijn dat het populaire duo de klassieker ‘Veel te mooi' opnam. Al beslisten ze in 2012 om te stoppen met liveconcerten omwille van Eriks gezondheidsproblemen, de muziek was nooit ver weg.
Erik & Sanne brengen samen met Maartje hun grootste klassiekers.

Dit wordt een uitzonderlijk en onvergetelijk weerzien!

CIE CECILIA LOCKE

CIE CECILIA LOCKE

ZATERDAG 25 JANUARI 20.00 UUR

CIE CECILIA LOCKE

Koen De Graeve en Tom Vermeir in één van de strafste filmscenario's ooit.

Eén van de twee acteurs speelt de hoofdrol en de andere zes bijrollen. De avond erna draait alles om. Een theatrale tour de force! De soundtrack van Johannes Verschaeve (The Van Jets), Luk Vermeir, Frederik Heuvinck en Ben Brunin zet het geheel extra onder stoom.

VERTELAVOND 1

VERTELAVOND 1

MAANDAG 27 JANUARI 20.00 UUR

DE VERTELLINGE VAN DEN DAG - 30 januari 1968: De dag dat de overwinning een nederlaag werd.

‘Tết Nguyên Đán' is reeds eeuwen een nationale feestdag in Vietnam. Tijdens deze feestdag wordt normaal gesproken in tijden van oorlog een wapenstilstand gehouden. Maar in 1968 viel de Vietcong onverwachts aan en verrasten zo de Amerikanen. Tienduizenden rebellen en soldaten overvielen tegelijk kazernes, politiebureaus, overheidsgebouwen en militaire posten. Met dit offensief bewees de Vietcong nog lang niet uitgeteld te zijn, zoals door de Amerikanen werd verkondigd.

BOOKSMART

BOOKSMART

DINSDAG 28 JANUARI 20.00 UUR

BOOKSMART

Twee academische supersterren en beste vriendinnen staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking. Op dat moment beseffen ze dat ze minder hard hadden moeten werken en meer tijd hadden moeten nemen om plezier te maken. Vastbesloten om niet achter te blijven bij hun leeftijdsgenoten, proberen de meiden vier jaar plezier in één nacht te proppen.

TRAILER »

SLISSE EN CESAR

SLISSE EN CESAR

WOENSDAG 29 JANUARI 20.00 UUR

DONDERDAG 30 JANUARI 20.00 UUR

UITGEZONDERD. - Slisse en Cesar

Het iconische duo ‘Slisse & César' verrijst in het theater. Sven De Ridder en Warre Borgmans kruipen in de huid van deze legendarische personages. ‘Uitgezonderd.' brengt hiermee een klassieker op de meest authentieke manier.

Spel: Warre Borgmans, Sven De Ridder, Greet Rouffaer, Leen Dendievel, Dirk Lavrysen, Maarten Bosmans, Vicky Florus, Joyce Buellens, Juan Gerlo, Pieter Casteleyn
Regie: Stany Crets

FISHERMAN'S FRIENDS

FISHERMAN'S FRIENDS

DINSDAG 4 FEBRUARI  20.00 UUR

FISHERMAN'S FRIENDS

Een film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Als een muziekproducent uit Londen, met zijn collega's in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman's Friends op de kade zingen en hij voelt zich aangegrepen door hun optreden. Hij is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs.

TRAILER »