FAMILIEMUSICAL ALADDIN

FAMILIEMUSICAL ALADDIN

ZATERDAG 11 MEI 15.00 UUR

ZONDAG 12 MEI 15.00 UUR

EXTRA VOORSTELLINGEN

ZATERDAG 11 MEI 11.00 UUR

ZONDAG 12 MEI 11.00 UUR

UITGEZONDERD THEATER - ALADDIN

Wie kent dit wereldberoemde sprookje uit Duizend-en-één-nacht niet? Na het grote succes van de musical "Pippi zet de boel op stelten" pakt Uitgezonderd Theater opnieuw uit met een groots opgezette familiemusical: Aladdin. Het wordt een spectaculaire, muzikale reis door het Midden Oosten doorspekt met humor, veel dans, talloze toverspreuken, een vliegend tapijt en veel meer...

Niemand minder dan Giovanni Kemper (o.a. ‘Nachtwacht' en ‘ Ketnetband') zal in de huid van Aladdin kruipen en met behulp van de hilarische Geest het hart van zijn prinses proberen te veroveren.

De vertellinge van den dag: De dag dat Duitsland WO2 verloor

De vertellinge van den dag: De dag dat Duitsland WO2 verloor

MAANDAG 25 MAART 20.00 UUR


DE VERTELLINGE VAN DEN DAG: DE DAG DAT DUITSLAND WO2 VERLOOR 

Duitse wetenschappers waren ervan overtuigd dat ze een machine hadden gebouwd die berichten kon coderen en decoderen op een manier die het de vijand onmogelijk maakte om de verstuurde berichten te ontcijferen. Maar was de ‘Schlüsselmaschine E' werkelijk tot zo'n grote daden in staat? Kon de Duitse legerleiding tijdens de tweede oorlog op beide oren slapen? Bleven hun doelen, hun tactieken, hun plannen, hun sterktes en hun zwaktes geheim voor de geallieerden? En wisten ze wat ‘Bletchley Park' en wie Alan Turing was?
I.s.m. de Izegemse stadsbibliotheek.

FILM OP DINSDAG 26 MAART

FILM OP DINSDAG 26 MAART

DINSDAG 26 MAART 20.00 UUR

A QUIET PLACE

De leden van een familie proberen in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door een buitenaardse diersoort die blind is en jaagt op alles wat geluid maakt. Het gezin communiceert in gebarentaal en mijdt elk geluid. Ze staan voor een gevaarlijke uitdaging, want moeder Evelyn is zwanger en zowel de bevalling als een jonge baby is levensgevaarlijk in een wereld waar elke decibel fataal kan zijn.

TRAILER »

Alex Agnew - Try Out

Alex Agnew - Try Out

WOENSDAG 27 MAART 20.00 UUR


ALEX AGNEW - TRY OUT 

Eind mei staat Alex Agnew opnieuw drie keer in het Antwerpse Sportpaleis. Om die show vorm te geven, speelt hij eerst enkele try-outs.
Benieuwd wat Alex Agnew deze keer te vertellen heeft?
Wij hebben hem opnieuw kunnen strikken voor een voorproefje...

Pat Paniek - Just'is juste

Pat Paniek - Just'is juste

WOENSDAG 3 APRIL 14.30 UUR 

PAT PANIEK - JUST'IS JUSTE 

De nieuwe komedie ‘Just'is juste' speelt zich af in een ‘kunstkroeg' waar amateur-schilders vaste klant zijn. Natuurlijk is de ‘gewone' mens er ook welkom. Dit leidt tot boeiende ontmoetingen. Alhoewel de titel het tegendeel laat vermoeden, gedraagt niet iedereen zich zoals het hoort. Leugens en bedrog zijn de rode draad door dit verhaal.
Info en tickets: P. Deroo Meensestraat 147 Izegem. 051 694032 of 0468 162575 of info@patpaniek.be en bij alle spelers.