FILM OP DINSDAG 28 MAART

FILM OP DINSDAG 28 MAART

DINSDAG 28 MAART 20.00 UUR

WAR DOGS

Twee bevriende twintigers, die tijdens de eerste oorlog in Irak in Miami woonden, proberen winst te maken met een nog vrij onbekend initiatief van de overheid: kleine ondernemingen kunnen bieden op contracten van het Amerikaanse leger. Ze beginnen klein maar al snel krijgen ze de kans om een 300 miljoen dollar deal te sluiten om het Afghaanse leger te bewapenen. Een deal die ze in contact brengt met een paar zeer verdachte partijen en figuren.

DINSDAG 4 APRIL 20.00 UUR

KEEPER

OM ZEKER TE ZIJN VAN UW PLAATS, RESERVEER OP INFO@DELEEST.BE

NET GEMIST? DEZE FILMS KAN ZIJN ACHTERAF OOK TE HUUR IN DE BIB.

TRAILER »

UITVERKOCHT - STAN VAN SAMANG

UITVERKOCHT - STAN VAN SAMANG

VRIJDAG 31 MAART 20.00 UUR

STAN VAN SAMANG IN CONCERT

Dé Vlaamse zanger van 2015 en 2016 is zonder twijfel Stan Van Samang. Hij stond met zes hits in de Ultratop op hetzelfde moment. Zijn succes blijft toenemen na de grote indruk die hij maakte tijdens 'Liefde voor Muziek'. Het VTM-programma bracht zijn carrière in een stroomversnelling. Stan scoort in zowat alle hitlijsten met de singles 'A Simple Life' en met zijn covers uit 'Liefde voor Muziek' zoals 'Goeiemorgend, Goeiendag' en 'Een ster'.

LIEFDE VOOR MUZIEK »

ZVIZDAL - BERLIN in DE LIVING

ZVIZDAL - BERLIN in DE LIVING

WOENSDAG 19 APRIL 20.00 UUR

ZVIZDAL
BERLIN

Een unieke installatie die in de internationale pers als meesterwerk werd onthaald.
Zvizdal toont Pétro en Nadia, die na de ontploffing van een reactor in de kerncentrale van Tsjernobyl, verkiezen in hun oude dorp en in hun huis te blijven. Ze houden overwoestbaar stand in de besmette zone en een zelfverkozen eenzaamheid. Zonder stromend water, elektriciteit, telefoon of post.
Vier jaar lang reisde BERLIN tweemaal per jaar naar Tsjernobyl om telkens een tijd met Pétro en Nadia door te brengen, hen voor de camera te interviewen en hun leven en keuzes te volgen.

MAAK KENNIS MET BERLIN »

WACHTEN OP GODOT

WACHTEN OP GODOT

DONDERDAG 20 APRIL  20.00 UUR

WACHTEN OP GODOT  - ESEMBLE LEPORELLO

Dé klassieker van Samuel Beckett, vanonder het stof gehaald. De absurditeit en uitzichtloosheid van de wereld, gecombineerd met een clowneske onmacht dit adequaat in taal uit te drukken, vormen de kracht en het geheim van het legendarische stuk.
Esemble Leporello brengt dit stuk in een nieuwe, geautoriseerde vertaling. Het tot in de komma's verfijnde samenspel van de acteurs - Leporello's handelsmerk- slalomt tussen tragiek, waanzin en dolkomische slapstick.

RECENSIE FOCUS KNACK »

DE VIJF VAN MATHIAS SERCU

DE VIJF VAN MATHIAS SERCU

ZONDAG 30 APRIL 11.00 UUR

DE VIJF VAN MATHIAS SERCU

Het begon voor Mathias begin jaren negentig met de rol van 'Ubi Stevens' in 'Buiten de Zone', het legendarische televisieprogramma voor jongeren dat terecht de cultstatus verkreeg. Wat daarna op televisiegebied gebeurde was moeilijk te voorspellen: een vaste rol in een elftal populaire tv-reeksten en gastrollen in zestien andere grote feuilletons. Toen hij zijn eigen MARSMAN schreef, regisseerde en speelde, bewees hij hoe mooi televisie kan zijn.

 

BUITEN DE ZONE »

ILLUSOIREE STEVEN DELAERE

ILLUSOIREE STEVEN DELAERE

 DONDERDAG 15 JUNI 20.00 UUR

ILLUSOIREE STEVEN DELAERE

EXTRA VOORSTELLING

Een verhaal van magie en muziek. Vingervlug verteld.
Noten kraken de werkelijkheid. Proef de klank van de verbeelding.
Kijk en luister. Horen, zien & Steven.

Steven Delaere (finalist Belgium's Got Talent 2015) is één van de beste close-up goochelaars van ons land. Met zijn eerste theatershow verbaast hij door beide talenten samen te smelten tot een intrigerende voorstelling.

PROEF VAN DE MAGIE »