UNIEKE KANS OM DIT IZEGEMS TOPTALENT NOG EENS AAN HET WERK TE ZIEN

UNIEKE KANS OM DIT IZEGEMS TOPTALENT NOG EENS AAN HET WERK TE ZIEN

ZATERDAG 25 FEBRUARI 20.00 UUR
ZONDAG 26 FEBRUARI 17.00 UUR

MALANDAIN BALLET BIARITZ

De Izegemse sterdanser Frederik Deberdt is al meer dan 15 jaar actief in Frankrijk. Ondertussen is hij één van de 'anciens' en vaste waarden geworden bij het prestigieuze Malandain Ballet van Biarritz. Cultuurhuis De Leest is dan ook heel trots om dit wereldvermaarde gezelschap nog eens te mogen verwelkomen.(tickets 0486/22.89.61)

INFO »

FILM OP DINSDAG 21 FEBRUARI

FILM OP DINSDAG 21 FEBRUARI

DINSDAG 21 FEBRUARI 20.00 UUR

VINCENT

De 17-jarige Vincent is een geboren wereldverbeteraar die zijn familie gek maakt met zijn pogingen om hen meer bewust te maken van de natuur. Hij heeft alles over voor zijn ideaal en dat brengt hem op een drastisch idee. Vincents Franse tante Nicol neemt hem mee op een reis door Frankrijk om hem op andere gedachten te brengen.

DINSDAG 28 FEBRUARI 20.00 UUR

THE LEGEND OF TARZAN

OM ZEKER TE ZIJN VAN UW PLAATS, RESERVEER OP INFO@DELEEST.BE

NET GEMIST? DEZE FILMS KAN ZIJN ACHTERAF OOK TE HUUR IN DE BIB.

TRAILER »

DAG MENEER DE WILDE

DAG MENEER DE WILDE

WOENSDAG 22  FEBRUARI 20.00 UUR

JAN DE WILDE

Jan De Wilde is een kleinkunsticoon. Vijftig jaar muziekgeschiedenis in één leven. Jan is een unieke vertegenwoordiger van de eerste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten. Moeiteloos behield hij zijn status. Dankzij liedjes die tot onze culturele ziel zijn gaan behoren: 'Joke', 'Een vrolijk lentelied', 'Eerste sneeuw', 'Fanfare van honger en dorst'...
Voor de theatertour pakt Jan groots uit. Hij doet het samen met zijn 'Vrienden' én met vier blazers.

EEN VROLIJK LENTELIED »

VAKANTIEFILMS

VAKANTIEFILMS

DINSDAG 28 FEBRUARI 14.30 UUR

DE POETSPRINS (+3)

'De poetsprins' bestaat uit een reeks spetterende, levendige en charmante korte tekenfilms zonder woorden. Voor de allerkleinste prinsen en prinsessen en voor iedereen die houdt van kleur en fantasie.

DINSDAG 28 FEBRUARI 16.30 UUR

DE GROTE VRIENDELIJKE REUS (+6)

Een jong meisje wordt door een grote reus, beter bekend als de GVR (Grote Vriendelijke Reus) geïntroduceerd in de wondere wereld van Reuzenland. De GVR is niets vergeleken met de echte reuzen die er leven... Naar het boek van Roald Dahl, in een regie van Steven Spielberg.

OM ZEKER TE ZIJN VAN UW PLAATS, RESERVEER OP INFO@DELEEST.BE

NET GEMIST? DEZE FILMS KAN ZIJN ACHTERAF OOK TE HUUR IN DE BIB.

GVR »

BALLATHUM IN DE LIVING

BALLATHUM IN DE LIVING

WOENSDAG 15 MAART 20.00 UUR

ST PATRICKSDAY MET BALLATHUM

De Living wordt omgetoverd tot een heuse Irish Pub in St.Patrick's mood. Dompel u onder in de echte Ierse feestdagsfeer, zing mee uit volle borst en hou de Guiness en Jameson binnen slokbereik... 'Ballathum' draait vooral om 'Irish Favourites', Ierse traditionals die zo'n lang leven kunnen leiden omdat ze steeds door nieuwe generaties gezongen heruitgevonden worden. In een unieke driestemmige opstelling waant u zich in één of andere duistere Ierse Pub. Slainte!!

SLAINTE! »

AMALIA... DESCONHECIDA

AMALIA... DESCONHECIDA

VRIJDAG 17  MAART 20.00 UUR

FADO - AMALIA... DESCONHECIDA

Een ode aan Amália Rodrigues, ofwel de koningin van de Fado, in al haar vormen. Maria da Saudade is net als Amália een Fadista die na haar 60e nog steeds schitterend zingt én een heel eigen en unieke, doorleefde improvisatiestijl heeft ontwikkeld. Deze voorstelling is zo tegelijkertijd een herinnering aan het veelzijdige karakter van de traditionele fado, een muziedstijl die dankzij Amália de wereld heeft veroverd, een muziekstijl die er in slaagt om vernieuwend te zijn zonder haar unieke kern en ziel uit het oog te verliezen, en waarbij improvisatie troef is.

FADO PORTUGUÊS »