STARTDAG VOORVERKOOP

STARTDAG VOORVERKOOP

Binnenkort stellen we u 'DE LEEST, OP HET PUNTJE VAN JE STOEL' voor, het najaarsprogramma 2018 van cultuurhuis De Leest.

U mag onze brochure rond 10 mei in uw bus verwachten.

STARTDAG VOORVERKOOP ZATERDAG 19 MEI

ALLE INFO »

FILM OP DINSDAG

FILM OP DINSDAGDINSDAG 24 APRIL 20.00 UUR

SAFETY FIRST

Bewakingsagenten Dirk Porrez, Smos Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez slepen de job van hun leven in de wacht. Ze mogen de V.I.P.-ruimte van een van de grootste muziekfestivals ter wereld bewaken: het beroemde Tomorrowland. Daar doet Luc een schokkende ontdekking die de gehele vriendschap in gevaar brengt. Als dat maar goed komt.

TRAILER »

VEERLE MALSCHAERT- BOEGBEELD

VEERLE MALSCHAERT- BOEGBEELD

DONDERDAG 26 APRIL 18.00 UUR

VEERLE MALSCHAERT - BOEGBEELD

Boegbeeld is een 'onewoman'- comedyshow maar eentje van het soort dat u nooit eerder zag. Een show waar u mag lachen.... én huilen. Want dat doet ze zelf ook, Veerle Malschaert.  In deze taboedoorbrekende voorstelling houdt ze een pleidooi voor LOL én COL: 'laugh én cry it out loud'. Want anders ontploft ge.

Als moeder van 2 kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar wil ze vooral een BOEGBEELD zijn. Sterk, maar kwetsbaar!

EEN AANRADER

EEN AANRADER

WOENSDAG 2 MEI 14.30 UUR

JACKOBOND ZINGT MARVA

RODE ROZEN IN DE SNEEUW

'Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou'... Dat zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door de living danste.  Nu ik haar leeftijd heb, snap ik waarom ze uit volle borst meezong met Marva. Marva deed haar dromen. Dromen van 'eilanden in groen en blauw'.  En ik zag hoe gelukkig Marva mijn moeder maakte.

VOORPROEFJE »