FILM OP DINSDAG 24 JANUARI

FILM OP DINSDAG 24 JANUARI

DINSDAG 24 JANUARI 20.00 UUR

SPARTACUS & CASSANDRA

Spartacus & Cassandra zijn jonge Roma-kinderen. Ze zijn dertien en tien jaar wanneer ze onderkomen vinden in de circustent van de innemende trapezeartieste Camille. Die biedt hen onderdak, eten en laat ze naar school gaan. Maar de kinderen zijn in een zware tweestrijd. Kiezen ze voor een leven als normale kinderen of blijven ze hij hun ouders, die nog op straat wonen en bedelen om rond te komen?

DINSDAG 31 JANUARI 20.00 UUR

BELGICA

OM ZEKER TE ZIJN VAN UW PLAATS, RESERVEER OP INFO@DELEEST.BE

NET GEMIST? DEZE FILMS KAN ZIJN ACHTERAF OOK TE HUUR IN DE BIB.

TRAILER »

NIEUWJAARSCONCERT LILIANE SAINT PIERRE & MARIJN DEVALCK

NIEUWJAARSCONCERT LILIANE SAINT PIERRE & MARIJN DEVALCK

WOENSDAG 25 JANUARI 14.30 UUR

Twee passionele Vlaamse artiesten stapten allebei erg jong in het vak en waren succesrijk als kindsterretjes. Twee topentertainers voor het eerst samen verenigd en vereeuwigd op het podium. Een nieuwjaarsconcert dat put uit het rijke Franse Chanson. Theater en variété vervat in één spannend herbelevingsconcert: Bécaud en Brel, France Galle en Celine Dion, Piaf en Aznavour naast Johnny Hallyday, Claude Francois en Adamo...

DEVALCK ZINGT BÉCAUD »

PINOKKIO, DE SPROOKJESMUSICAL

PINOKKIO, DE SPROOKJESMUSICAL

ZATERDAG 28 JANUARI 14.00 UUR EN 16.00 UUR

EFTELING THEATERPRODUCTIES
PINOKKIO DE SPROOKJESMUSICAL

NOG VRIJE PLAATSEN

Reis mee naar een Italiaans dorpje waar de vriendelijke timmerman Gepetto woont, die al maanden timmert aan een grote houten pop die hij Pinokkio noemt. Deze ondeugende houten pop wil het allerliefst een écht jongetje zijn. Maar of dit sprookje zal uitkomen?

Kom naar deze vrolijke Efteling sprookjesmusical en geniet van een bijzonder ondeugend avontuur voor de hele familie.

TRAILER »

VLIEG ERIN!

VLIEG ERIN!

 

Is uw kroost verknocht aan de Ipad of tv? Zorg voor wat afwisseling en neem ze mee naar een familievoorstelling in één van de cultuurhuizen in onze regio.

INFO »