ALLE INFO VOORVERKOOP

Gepubliceerd op maandag 07 september 2020

Voor het voorjaar 2021 verspreiden we geen programmabrochure op papier maar communiceren we vooral via onze nieuwsbrief en via facebook.

 

Om in deze tijden kort op de bal te kunnen spelen, maken we ons programma bekend in twee fasen:

  • Ontdek op onze site het programma voor januari en februari. Voor deze voorstellingen kan je nu reeds tickets kopen.
  • Ontdek op onze site (vanaf 14 december) het programma voor maart, april en mei. De online voorverkoop voor deze voorstellingen start op zaterdag 9 januari om 9.00 uur.

In de hoop dat de coronamaatregelen dit na nieuwjaar toelaten, verkopen we voor de voorstellingen van 2021, 100 kaarten per voorstelling. Wanneer alle 100 zitjes bezet zijn, heb je er alle belang bij om je op onze wachtijst te zetten. Dit kan gewoon bij de online-reservering. Zo krijg je als eerste de kans om bij versoepelingen de voorstelling toch te kunnen bijwonen.

Op dit handige lijstje zie je voor welke voorjaarsvoorstellingen je kaarten kan kopen. Tip: print het af, kruis je favorieten aan en hou het bij de hand wanneer je tickets bestelt.

Bij de verkoop voor de voorstellingen van het voorjaar zal ons systeem jullie automatisch een plaats toewijzen. Je zal zien dat er tussen elk besteld zitje één zitje wordt overgelaten. Bij aanvang van de voorstelling krijg je dan de kans om per bubbel naast elkaar te gaan zitten. Op je ticket zal er naast het stoelnummer de naam van een kleur staan (GROEN, GEEL, ROOD of BLAUW). Bij aankomst in de Leest zal je dus je ticket niet meer moeten omruilen voor een ander ticket maar volg je gewoon de kleurlijnen op de vloer. Mensen die om medische redenen op de eerste twee rijen willen zitten, sturen vanaf de dag van de voorverkoop een mailtje naar info@deleest.be

Heb je nog nooit tickets online besteld en wil je het graag leren?