Boskabaal

Published on Woensdag 22 april 2020

In het kader van het uitgebreid zomeraanbod dat het stadsbestuur aanbiedt, organiseert ISOTOPIA dit jaar drie activiteiten. Volledig corona-proof en vol toffe verrassingen. Volg alles op de website van Isotopia.

BOSKABAAL

Een zomer vol Izegemse avonturen uit het Steendambos. Volg vanaf 4 juli onze Facebookpagina www.facebook.com/BosKabaal  en laat je elke dag verwonderen door leuke vertelsels en verrassende opdrachten. Een interactief verhaal voor kinderen, grootooms, suikertantes en bed-overgrootouders.

Midden in onze stad ligt een piepklein maar oeroud bos. Het ligt er stilletjes bij en we waren het bijna vergeten,  maar sinds mensenheugenis woonden hier kabouters, elfjes en fabeldieren vreedzaam samen.

Tot er plots, op een langvervlogen dag, met veel gebolder een mysterieuze steen uit de hemel viel. Het geheimzinnige gevaarte kwam midden het bos terecht en het vrolijke gekwetter en getetter van de bosbewoners viel eensklaps weg… Wat was het er plots stil!  Alle levende wezens vielen in een diepe slaap. Jaar, na jaar, na jaar…  werden ze bedekt met… meer en meer en meer… bladeren en mos… mispeldoorn en fluitekruid… klimop en hagewinde…

Volgens een oude voorspelling, zou er in een verre toekomst, een kind de boosdoener van een steen vinden en vernietigen, waardoor alle bosbewoners weer naar hartenlust kwetteren en tetteren en het bos weer opfleurt door hun uitnodigend kabaal.

Bekijk hier ons programma.

 

VUURWERK KOEKEZONDAG

Op zondag 13 september organiseert ISOTOPIA opnieuw een groots vuurwerk met het gerenommeerde Lux Factory Cie POK 2.0 uit Frankrijk.