CINEMA MALFAIT 12/09/21 18u30

Gepubliceerd op donderdag 18 februari 2021
12 september 2021

Dit is een voorstelling die oorspronkelijk op 24 april 2021 stond geprogrammeerd maar werd verschoven naar 12 september. Tickets blijven geldig.

12 EURO - GROTE ZAAL - 18u30           

CIRCUS RONALDO

DE MAGNEET MAN

‘Een mooi, origineel project op de grens tussen circus en film, in een mobiele, nostalgische cinemabarak. De wonderlijke, curieuze wereld van de cinema alsof het 1920 is. Welkom bij Cinema Malfait!’

‘De magneet man’ is een tragikomedie van Gust Van den Berghe die je teleporteert naar het circusleven van net na de eerste wereldoorlog en vertelt de levensreis van Lucien -gespeeld door circuslegende Danny Ronaldo- op het grote kleine scherm.

Na het overlijden van zijn moeder belandt Lucien bij de rondreizende circusfamilie Malfait. Hij wordt er stapelverliefd op de dochter van de malafide circusdirecteur. Maar dan komt plots een brief van het thuisfront aanwaaien die alles op zijn kop zet…

En waarom alleen een film maken als je er meteen ook een cinemazaal bij kan bouwen? Circus Ronaldo transformeerde een oude vrachtwagen tot de authentieke filmzaal Cinema Malfait, volledig in Ronaldo-stijl.

Maak het jezelf comfortabel in één van de knusse zitjes van Cinema Malfait en geniet van de film. Als je tenminste langs César Malfait geraakt… De louche circusdirecteur wacht je in hoogsteigen persoon aan de ingang op en zorgt ervoor dat je deze filmvertoning niet snel zal vergeten.

Cinema Malfait