Covid-19

Gezien de huidige stand van zaken omtrent het coronavirus, volgen wij de voorzorgsmaatregelen van de federale overheid om de verspreiding van het coronavirus zo snel mogelijk in te dijken. Alle onderstaande maatregelen gelden tot er meer duidelijkheid komt van uit de overheid.


Wij willen je graag zo goed mogelijk informeren, daarom zetten wij alles op een rijtje:

Zowel het cultuurhuis, het dienstencentrum als het cultuurcafé blijven gesloten.

Onze voordeur blijft dicht, maar we zijn wel bereikbaar op 051/33 76 10 (tijdens de kantooruren) of via info@deleest.be.

Alle activiteiten, voorstellingen, bijeenkomsten en vergaderingen in De Leest gaan niet door.

 

Wat met mijn tickets van uitgestelde of afgelaste voorstellingen:
Het was een hele puzzel om onze agenda binnenstebuiten te keren.

We hebben geprobeerd om voor zoveel mogelijk voorstellingen, die niet konden doorgaan, een nieuwe datum te vinden. Wij zijn ervan overtuigd dat je ook op die nieuwe datum, graag van je favoriete voorstellingen zal komen genieten. Mogen wij je dan ook heel vriendelijk verzoeken om voor die voorstellingen enkel je geld terug te vragen wanneer de nieuwe datum echt niet past en je ook geen familie of vrienden vindt die in je plaats naar de voorstelling willen komen.

Een klein aantal voorstellingen werd, buiten onze wil om, afgelast. Voor die voorstellingen worden de tickets uiteraard terugbetaald.

Wanneer je akkoord gaat met de nieuwe datum van de voorstelling hoef je helemaal niets te doen.  Je tickets worden automatisch omgeboekt naar de nieuwe datum en je kan je ticket gewoon blijven gebruiken.

Via deze link kan je een aantal gegevens invullen en jouw tickets voor de afgelaste voorstellingen (of voorstellingen op data die niet passen) worden automatisch binnen de twee weken terugbetaald.