DIDIER LALOY

Gepubliceerd op Dinsdag 26 oktober 2021
26 januari 2022

10 EURO - GROTE ZAAL - 20u

Zo blij als een jong veulen in een verse wei waren we omdat we eindelijk weer eens een fijn Living-concert kunnen aanbieden. We keken er echt naar uit!

En nu speelt niet alleen het covidspook ons parten, gezondheidsproblemen bij de gitarist zorgen ervoor dat hij de nabije periode geen gitaar kan spelen…

Maar niet getreurd ! Didier Laloy zal er samen met top-contrabassist Adrien Tyberghein ,op hun eigen energieke wijze een superconcert van bouwen. Ze balanceren op de rand tussen jazz, klassiek en filmmuziek. Een intens muzikaal moment waar ruimte en tijd eventjes stoppen.

Met ogenschijnlijk tegengestelde muzikale temperamenten zoeken Laloy ( gepokt en gemazzeld in de wereldmuziek ) en Tyberghein (klassiek geschoold, jazzy geïnspireerd) naar een symbiose, wat een rijk melodieus repertorium oplevert. Ze vullen elkaar prachtig aan en zorgen voor een klanksensatie met zowel vurige als ijzige momenten.

Zet je op je puntje van je stoel en laat je opnemen in hun spel van ongekende finesses en subtiliteit, ingetogen als het kan, gretig en uitbundig als het mag !

Didier Laloy