Drive-in movies + Boskabaal

Published on Woensdag 22 april 2020

In het kader van het uitgebreid zomeraanbod dat het stadsbestuur aanbiedt, organiseert ISOTOPIA dit jaar drie activiteiten. Volledig corona-proof en vol toffe verrassingen. Volg alles op de website van Isotopia.

DRIVE- IN

Van 1 tot en met 5 juli wordt de parking van cultuurhuis de Leest omgetoverd tot een volwaardige drive-in-cinema. In de eigen bubbel van je wagen, kun je genieten van een topfilm in een unieke belevenis. Een scherm van 10 bij 5 meter, de soundtrack uit je autoradio en via een digitaal platform bestel je drankjes of versnaperingen die binnen de kortste keren bij je wagen geleverd worden… Waan je voor even in Las Vegas. Opgepast, de plaatsen zijn beperkt! Tickets: € 10/wagen (max. 3 pers. per wagen) kan je via deze site bestellen. De toegang tot de drive-in-cinema loopt via Krekelstraat (parking 8) (niet via de traditionele parking-ingang van de Sint Jorisstraat). Bij de ingang krijg je alle nodige info en ‘spelregels’.

Bekijk hier ons programma.

Koop tickets op de webshop.

 

BOSKABAAL

Een zomer vol Izegemse avonturen uit het Steendambos. Volg vanaf 4 juli onze Facebookpagina www.facebook.com/BosKabaal  en laat je elke dag verwonderen door leuke vertelsels en verrassende opdrachten. Een interactief verhaal voor kinderen, grootooms, suikertantes en bed-overgrootouders.

Midden in onze stad ligt een piepklein maar oeroud bos. Het ligt er stilletjes bij en we waren het bijna vergeten,  maar sinds mensenheugenis woonden hier kabouters, elfjes en fabeldieren vreedzaam samen.

Tot er plots, op een langvervlogen dag, met veel gebolder een mysterieuze steen uit de hemel viel. Het geheimzinnige gevaarte kwam midden het bos terecht en het vrolijke gekwetter en getetter van de bosbewoners viel eensklaps weg… Wat was het er plots stil!  Alle levende wezens vielen in een diepe slaap. Jaar, na jaar, na jaar…  werden ze bedekt met… meer en meer en meer… bladeren en mos… mispeldoorn en fluitekruid… klimop en hagewinde…

Volgens een oude voorspelling, zou er in een verre toekomst, een kind de boosdoener van een steen vinden en vernietigen, waardoor alle bosbewoners weer naar hartenlust kwetteren en tetteren en het bos weer opfleurt door hun uitnodigend kabaal.

Bekijk hier ons programma.

 

VUURWERK KOEKEZONDAG

Op zondag 13 september organiseert ISOTOPIA opnieuw een groots vuurwerk met het gerenommeerde Lux Factory Cie POK 2.0 uit Frankrijk.