FOTOZOEKTOCHT

Gepubliceerd op Vrijdag 12 maart 2021
01 april 2021

Een nieuwe lente... een nieuwe zoektocht!

Neen we zoeken geen naald in een hooiberg...
maar naar aloude gewoonte hebben we opnieuw een fotozoektocht in elkaar geknutseld.

Uitzonderlijk start die dit jaar al op 1 april.

Nu we buiten een beetje uitgebreider mogen bubbelen kan je er een gezellige activiteit met het gezin of met vrienden van maken.
Gezellig voor de leute of vissend naar mooie prijzen...

In navolging van de Zomerse Zoektocht van De Leest, die reeds meer dan tien jaar een groeiend succes kent, pakken we in dit corona-tijdperk uit met een voorjaarszoektocht. Zo willen we bij het schrijnend gebrek aan andere activiteiten toch enigszins jullie onblusbare honger stillen.
We borduren verder op de succesformule uit het verleden: een zoektocht voor iedereen, toegankelijk voor de ‘gelegenheidszoektochter’ maar ook uitdagend voor de meer ervaren speurders.

Nieuw is dat we deze keer een grotere lus aansnijden (circa 11km) met drie mogelijke startpunten: er kan zowel aan De Leest gestart worden als aan Eperon d’Or of in het centrum van Kachtem.

Verspreid over het parcours zoek je naar een veertigtal foto’s die in volgorde van het af te leggen parcours te vinden zijn, maar evenzeer naar een aantal foto’s verspreid over de hele tocht. Bij elke foto hoort een vraag.

Deelnameformulieren kosten 6 euro en kun je aanschaffen aan het onthaal in het stadhuis, in Eperon d’Or , in de Standaard Boekhandel en in perswinkels De Kriebel ( Kachtem) en Papyrus (Emelgem) vanaf 1 april.

Zodra de horeca weer open is kan de zoektocht ook in het cultuurcafé en in de voormiddag aan de balie van De Leest verkregen worden.

De zoektocht loopt tot eind juni.

Fotozoektocht