JAN JAAP VAN DER WAL

Gepubliceerd op Maandag 15 maart 2021
30 januari 2022

Dit is een voorstelling die oorspronkelijk op 28 mei 2020 stond geprogrammeerd maar werd verschoven naar 30 januari 2022.Tickets blijven geldig.

18 EURO - GROTE ZAAL - 20u

III-ième

‘Superieure stand up comedy van een ervaren rot in het vak.’

Jan Jaap van der Wal staat opnieuw in de theaters. Geen lange toer deze keer, maar kort en krachtig. Na 2 seizoenen de gebeurtenissen in Vlaanderen te hebben gefileerd in 'De Ideale Wereld', trakteert hij ons op zijn visie en zijn bedenkingen.

Twee jaar geleden viel Vlaanderen als een blok voor de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal en vice versa. Zijn eerste exclusief voor Vlaanderen gemaakte voorstelling, De Nieuwe Belg, kon rekenen op overal uitverkochte zalen. Ook in de media was het moeilijk naast Jan Jaap te kijken: een vaste rubriek bij opeenvolgend ‘Café Corsari’ op één en ‘Siska Staat Op’ op Studio Brussel. Professioneel pleiter in ‘Advocaat van de Duivel’ en roaster bij ‘Achter de Rug’. In ‘De Slimste Mens’ kon hij zowel z’n verbaliteit als intelligentie showen, zowel als kandidaat en als jurylid. Daardoor werd hij een van de wisselende panelleden in ‘De Ideale Wereld’ en na het vertrek van Otto-Jan Ham nam Jan Jaap de fakkel van presentator over.

Van een succesvolle migratie gesproken!

Jan Jaap Van Der Wal