JENS & FRIENDS

Gepubliceerd op woensdag 02 juni 2021
28 oktober 2021

16 EURO - GROTE ZAAL - 20u         PUNT 

JENS & FRIENDS

COMEDY PARADE MET JENS DENDOCKER, THOMAS SMITH, SEPPE TOREMANS EN VINCENT VOETEN

‘Een heerlijke avond met pure stand-upcomedy waarbij MC Jens Dendoncker je graag aan een aantal knotsgekke maten voorstelt.’

Jens Dendoncker werd bij wijze van sociaal experiment eind 2013 door een paar vrienden het podium opgeschopt. De gevolgen waren niet te overzien: in geen tijd groeide hij uit tot de ‘chouchou’ van Vlaanderen. Ondertussen zag je Jens al in tal van televisieprogramma’s. Of het nu op de planken is of voor de camera’s, zijn passages zullen nooit of te nimmer ongemerkt voorbij gaan. En gelukkig maar!

Als finalist van Humo’s Comedy Cup maakte Thomas Smith naam in Vlaanderen en Nederland als de gevatte comedian die het flegma en de flow van de pure Engelse stand-upcomedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. In de loop van zijn carrière is Thomas uitgegroeid tot een stand-up comedian van wereldniveau. Standpunt, diepgang en een wervelende positieve energie.

Vincent Voeten staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze Kempische politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Hij ontwikkelde snel zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling.

Wat als je als waanzinnig getalenteerde comedian ook nog eens een top televisiemaker blijkt te zijn? Dan maak je zoals Seppe Toremans eerst twee Emmy Award winnende televisieprogramma’s (Hoe Zal Ik Het Zeggen? en Wat Als?) om je dan opnieuw te focussen op het podium. Verwacht je aan waanzinnige hersenspinsels, absurde humor en het betere smoelenwerk.

JENS & FRIENDS