LILIANE SAINT-PIERRE

Gepubliceerd op Vrijdag 16 oktober 2020
13 januari 2021

16 EURO - GROTE ZAAL - 14u30   

Tickets te koop vanaf 14 november 9.00 uur.  We verkopen aanvankelijk slechts 100 tickets. Plaats je zeker op de wachtlijst indien ze allemaal verkocht zijn.                 

LILIANE SAINT-PIERRE & THE SOLDIERS OF LOVE-BAND

MUZIEK, MIJN LEVEN, MIJN ADEM

‘Een bloemlezing uit haar werk, maar ook een hommage aan andere vocalisten en componisten die veel voor haar betekenen.’

Liliane Saint-Pierre staat meer dan 55 jaar op de planken. De unieke klankkleur van haar stem en haar sierlijke podiumprésence brachten al duizenden in vervoering.

Zij is een echt theaterdier, een grote concertdame en bovenal een zangeres met een magische stem en een onweerstaanbaar interpretatievermogen. Een vocaliste met wereldklasse, een icoon getrokken uit de Vlaamse klei.

Zij was amper 15 jaar en verkocht meer dan 40 000 exemplaren van haar eerste hitsingel in Vlaanderen. Op haar 16de werd zij de jongste deelnemer aan de Knokke Cup. Jaren blijft ze stralen op nationale en Internationale liedjesfestivals. Claude François nam op 3 jaar tijd 20 nummers met haar op. Dat bezorgde haar veel radio- en televisieoptredens in Frankrijk. In 1987 verraste ze vriend en vijand met ‘Soldiers of Love’ op het Eurovisie Songfestival.

Zang: Liliane Saint-Pierre                                                                                                                                            

Muziek: Jürgen van Bever (klavieren)

David Criel (gitaar)

Maarten Arnou (basgitaar)

Philip Carpentier (drum en percussie)

Liliane Saint-Pierre