MUZIEKKAPEL GIDSEN

Gepubliceerd op donderdag 18 februari 2021
30 september 2021

Dit is een voorstelling die oorspronkelijk op 26 november 2020 stond geprogrammeerd maar werd verschoven naar 30 september 2021. Tickets blijven geldig.

Dit is een voorstelling voor meer dan 200 personen. Ben je ouder dan twaalf dan controleren wij aan de ingang je Covid Safe Ticket.

Het Covid Safe Ticket is identiek aan het Europees Coronacertificaat. Indien je reeds beschikt over dit certificaat, hoef je dus geen bijkomend document aan te vragen.

Info over het CST.

18 EURO - GROTE ZAAL - 20u

GALACONCERT

IN SAMENWERKING MET DEFENSIE

KONINKLIJKE MUZIEKKAPEL VAN DE GIDSEN

‘Een stijlvolle topavond in de aloude Izegemse hafabra-traditie…’

De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen bestaat uit een groot harmonieorkest van 84 streng geselecteerde musici, allen titularis van verschillende ‘eerste prijzen’ van onze Koninklijke Conservatoria, en een trompetterkorps van 19 trompetters.

Sinds haar ontstaan in 1832 heeft deze Muziekkapel door haar uitzonderlijke kwaliteiten zowel specialisten, onder wie talloze grote componisten gaande van Berlioz tot Strawinski, als het grote publiek in binnen- en buitenland weten te boeien.

Onder leiding van dirigent Yves Segers bezorgen ze u een stijlvolle topavond in de aloude Izegemse hafabra-traditie met ongetwijfeld een glansrol voor de Izegemse Onderkapelmeester Hans Demeurisse.

Muziekkapel van de gidsen