NAJAARSBROCHURE

Gepubliceerd op Vrijdag 05 februari 2021

HUIDIGE TOESTAND

Door de verstrengde maatregelen gaan er momenteel geen voorstellingen door in De Leest. Ook onze balie is gesloten, maar we blijven natuurlijk telefonisch en per mail bereikbaar. Wij volgen de situatie en de eventuele versoepelingen natuurlijk op de voet. Heb je tickets voor een voorstelling die reeds gepland stond, dan vragen wij om nog even geduld uit te oefenen en alvast de tickets goed te bewaren. Op onze site vind je een handige lijst met alle nieuwe data.  Hopend op een nieuw wolkje cultuur danken we jullie alvast om, samen met ons, nog even af te wachten.

VOORVERKOOP NAJAAR 2021

We kijken allemaal uit naar het najaar waar we ongetwijfeld weer zullen kunnen smullen van heel wat mooie dingen op ons podium. Hopelijk hebben jullie honger want het wordt een dikke boterham met extra veel cultuurbeleg. We versturen een nieuwe papieren brochure begin juni met aansluitend een online voorverkoopmoment op zaterdag 19 juni. Meer info volgt.

Voor de meeste uitgestelde voorstellingen zijn ook nu nog tickets te koop zoals je op de site kan zien.

Heb je nog nooit tickets online besteld en wil je het graag leren?

UITGESTELD OF AFGELAST?

Wat met mijn tickets van uitgestelde of afgelaste voorstellingen:
Het is een hele puzzel om onze agenda binnenstebuiten te keren.

We proberen om voor zoveel mogelijk voorstellingen, die niet kunnen doorgaan, een nieuwe datum te vinden. Wij zijn er van overtuigd dat je ook op die nieuwe datum, graag van je favoriete voorstellingen zal komen genieten. Mogen wij je dan ook heel vriendelijk verzoeken om voor die voorstellingen enkel je geld terug te vragen wanneer de nieuwe datum echt niet past en je ook geen familie of vrienden vindt die in je plaats naar de voorstelling willen komen.

Een klein aantal voorstellingen worden, buiten onze wil om, afgelast. Voor die voorstellingen worden de tickets uiteraard terugbetaald.

Wanneer je akkoord gaat met de nieuwe datum van de voorstelling hoef je helemaal niets te doen.  Je tickets worden automatisch omgeboekt naar de nieuwe datum en je kan je ticket gewoon blijven gebruiken.