PACMADAM & WAAR IS KEN?

Gepubliceerd op Dinsdag 22 december 2020
30 mei 2021

EVENEMENTENPLEIN - 19 UUR

Ticketinfo volgt...

Waar is Ken? is er helemaal terug! Met een nieuwe zangeres en een nieuwe bassist werkt de Izegemse band aan een EP vol wondermooie sounds. Die nieuwe nummers komen ze je graag voorstellen op het evenementenplein voor De Leest. Waar is Ken? neemt je tijdens dit live-optreden mee op een trip vol vibes en visuals… want niks is fijner dan verdwalen in een roes.

De dromerige pop van Waar is Ken? nestelt zich moeiteloos in je trommelvlies en blijft de rest van de dag ergens in je bovenkamer rondwaren. De singles Grasgewijs, Wimperzoen, Hebjelief, Dat kind, Badpak, Woordenstroom, Sluimerdans, Komaf met Kafka, Chique en Hemelwater zorgden voor goed gekruid, poëtisch electro-beleg op de dagelijkse boterham van menig nationaal radiostation en leidden tot een Amerikaans avontuur. Het blijft een ultieme zoektocht naar het onbereikbaar schone in een dwaaltuin zonder lachspiegels of uitkijktorens. Op zoek naar dit gevoel… kookt Waar is Ken? tere Nederlandstalige liedjes op een bedje van fris en zacht digitaal mos.

Het zootje ongeregeld van Pacmadam opent de avond met waar ze goed in zijn: een stomend optreden, eindelijk opnieuw losgelaten na een veel te lange gedwongen quarantaine.

Pacmadam richt zich ongegeneerd op uw heupen, los uit de pols en met een héél vette knipoog. De poëzie van niet-zo-alledag op groovy analoog klinkende synths, Geen idee wat er in het Izegemse bronwater zit: maar het smaakt naar Calippo’s, klinkt als Nile Rodgers gitaarriedels en spreekt als -welja- als zijn eigen pretentieloze schalkse zelven. Naar eigen zeggen zij ze Olsan in de mood, en we hopen van u hetzelfde.

 

WIK?