Programma + zaalverhuur

Published on Woensdag 22 april 2020

Het zijn voor iedereen vreemde tijden en we weten helemaal niet wat ons eventueel  nog allemaal te wachten staat. Toch hebben wij niet stilgezeten, we zijn positief blijven denken en we hebben geprobeerd om voor jullie opnieuw een gevarieerd najaarsprogramma samen te stellen.  Aarzel zeker niet om tijdig tickets hiervoor te bestellen. Mochten wij genoodzaakt zijn het publiek voor bepaalde voorstellingen te beperken dan betalen we uiteraard vlotjes de tickets terug. Mocht dit het geval zijn, hanteren we uiteraard het principe: wie eerst tickets kocht, krijgt voorrang. Maar laten we ervan uitgaan dat we binnenkort weer allemaal samen kunnen genieten van heel wat wonderlijke voorstellingen en concerten.

 

BROCHURE

 

HOE ONLINE TICKETS KOPEN?

OPENINGSUREN

Gezien de huidige stand van zaken omtrent het coronavirus, kunnen wij voorlopig heropstarten.

Het cultuurcafé opent opnieuw zijn deuren vanaf dinsdag 9 juni.

Het dienstencentrum organiseert gefaseerd opnieuw haar activiteiten. Verdere info te verkrijgen tijdens de openingsuren op 051 337 610.

De balie van het cultuurhuis blijft enkel in de voormiddag open (mondmasker verplicht) maar we helpen je even graag verder via info@deleest.be of tijdens de openingsuren op 051 337 610.

 

ZAALVERHUUR

De schouwburgzaal en de polyvalente zalen (max 32 personen) kunnen opnieuw worden gehuurd voor diverse activiteiten onder strikte voorwaarden:

  • Vanaf 8 juni:

Vergaderingen (begeleid door een verantwoordelijke) kunnen tot 20 personen (anderhalve meter regel toepassen).

Vergaderingen in professionele context mogen plaatsvinden zelfs als er meer dan twintig personen aanwezig zijn (anderhalve meter regel toepassen).

Repetities toegelaten (culturele activiteiten zonder publiek) (anderhalve meter regel toepassen).

  • Vanaf juli:

Vergaderingen (begeleid door een verantwoordelijke) kunnen tot 50 personen (anderhalve meter regel toepassen).

Culturele activiteiten in de zaal kunnen tot max 200 personen (bubbels van maximaal 10 personen + anderhalve meter regel toepassen).

  • Vanaf augustus:

Regels van juli blijven gelden tot we meer nieuws krijgen ivm terugschroeven of uitbreiden van de maatregelen.

 

UITGESTELD OF AFGELAST?

Wat met mijn tickets van uitgestelde of afgelaste voorstellingen:
Het was een hele puzzel om onze agenda binnenstebuiten te keren.

We hebben geprobeerd om voor zoveel mogelijk voorstellingen, die niet konden doorgaan, een nieuwe datum te vinden. Wij zijn ervan overtuigd dat je ook op die nieuwe datum, graag van je favoriete voorstellingen zal komen genieten. Mogen wij je dan ook heel vriendelijk verzoeken om voor die voorstellingen enkel je geld terug te vragen wanneer de nieuwe datum echt niet past en je ook geen familie of vrienden vindt die in je plaats naar de voorstelling willen komen.

Een klein aantal voorstellingen werd, buiten onze wil om, afgelast. Voor die voorstellingen worden de tickets uiteraard terugbetaald.

Wanneer je akkoord gaat met de nieuwe datum van de voorstelling hoef je helemaal niets te doen.  Je tickets worden automatisch omgeboekt naar de nieuwe datum en je kan je ticket gewoon blijven gebruiken.

Via deze link kan je een aantal gegevens invullen en jouw tickets voor de afgelaste voorstellingen (of voorstellingen op data die niet passen) worden automatisch binnen de twee weken terugbetaald.