STIJN MEURIS

Gepubliceerd op Maandag 16 december 2019
16 december 2020

18 EURO - GROTE ZAAL - 20u

STIJN MEURIS SPEELT TIRADE#4

BELGARIJE

‘Een wervelende conference in een knap decor waarin Meuris het publiek en zichzelf een spiegel voorhoudt, een topverteller met het hart op de tong…’

Na drie zeer geslaagde voorstellingen, een eindejaarsuitzending op Canvas en een jaartje pauze omwille van andere projecten (waaronder de reünie van Noordkaap), brengt Stijn Meuris de vierde editie van ‘Tirade’. Op eenvoudig verzoek, maar ook omdat de politieke en maatschappelijke actualiteit dit jaar alweer van geen ophouden weet… en Meuris evenmin.

Met bravoure, veel verse verhalen en een eigenzinnige kijk op de dingen, vol scherpe humor en rake observaties, fulmineert en analyseert Stijn Meuris in ‘Belgarije’ de stand én de stilstand van het land.

Dat er gelachen kan worden is een feit. Dat er desgevallend geweend mag worden eveneens. De drie vorige edities werden gekenmerkt door een spitante verbaliteit, onverwachte wendingen en grappige anekdotes… een verrassende inkijk in wat er op politiek vlak fout loopt in dit kleine maar o zo complexe tochtgat aan de Noordzee.

Relevant, raak en broodnodig.

STIJN MEURIS