A TEMPO 6/11/21

Gepubliceerd op dinsdag 24 november 2020
06 november 2021

Dit is een voorstelling die oorspronkelijk op 7 november 2020 stond geprogrammeerd maar werd verschoven naar 6 november 2021. Tickets blijven geldig.

 

24 EURO - GROTE ZAAL -                   

A TEMPO!

HET LAND VAN DE GLIMLACH

‘Franz Lehár zelf vond dit zijn beste operette en schreef hiervoor zijn meest beroemde melodieën…’

Het verhaal van deze feestelijke operette speelt zich af in Wenen en in China, het land van de glimlach. De Weense prinses Lisa besluit om te trouwen met haar geliefde prins Sou Chong en hem te volgen naar het verre China. De grote verschillen tussen de Westerse en Oosterse cultuur leiden echter tot het tragische einde van hun liefdesverhaal. Verteerd door heimwee naar haar vroegere leventje keert Lisa ontgoocheld terug naar haar mooie blauwe Donau.

Operettegezelschap ‘a TEMPO!’ heeft doorheen de jaren een unieke expertise opgebouwd, waarbij de kwaliteit van de muziek, het acteren, de decors en de kostuums op de eerste plaats staan.

Het exotische kader en het aangrijpend verhaal bieden dan ook heel wat perspectieven voor de regie, die grondig doordacht is om iedereen mee te voeren in een meeslepend spel van klank, kleur en spektakel.

Het plezier van het spelen staat bij alle medespelers centraal: zowel solisten, acteurs en orkestmuzikanten als Izegemse koorleden, decorbouwers, kostuumnaaisters en techniekers werken met dezelfde overgave mee… Dat enthousiasme komt steevast begeesterend over bij het Izegemse publiek!

Info: info@atempo.be (Facebook: A TEMPO – operettes)

Tickets via De Leest.

A tempo