TRIBUTE NIGHT: THE BEATLES VS. THE ROLLING STONES

Gepubliceerd op Woensdag 31 januari 2024
22 maart 2024

20 EURO (VIP: 50 EURO) - GROTE ZAAL - 20u

Tribute Night - The Beatles vs. The Rolling Stones

(organisatie: Magik Events vzw)

The Beatles of The Rolling Stones? Het is een vraag waarover waarschijnlijk altijd discussie blijft bestaan. Wij kunnen alvast geen keuze maken en programmeren ze gewoon samen op 1 avond met twee schitterende tribute bands!

Op vrijdag 22 maart 2024 wordt in Cultuurhuis De Leest een ode gebracht aan twee van de grootste bands aller tijden: The Beatles en The Rolling Stones. De strijdbijl tussen beide kampen wordt dus voor één avond alvast begraven!

The Beatles worden prachtig neergezet door de West-Vlaamse ‘The Heartclub Band’. Let It Be, Hey Jude, Lady Madonna, Helter Skelter, I Feel Fine… Met oog voor detail en heel veel liefde voor het origineel, brengt The Heartclub Band een wervelende show met alle hits en parels van The Fab Four. Geen verkleedpartijen of pruiken, wel 6 gedreven muzikanten, die hun sporen verdienden op podia in binnen- èn buitenland, die hun liefde voor de meest invloedrijke band van de laatste 50 jaar willen delen met het publiek.

The Rolling Stones worden magistraal neergezet door (Not) The Rolling Stones uit het Verenigd Koninkrijk, één van de beste tributebands van de Stones. Vocaal en instrumentaal imiteren ze hun idolen fenomenaal en als je de leadzanger van deze band ziet optreden denk je dat het de tweelingbroer van Mick is. Not The Rolling Stones hebben menig festival en podium in Europa, ’t Midden-Oosten en UK al platgespeeld. Van “Satisfaction” tot “Sympathy for the Devil”. Je gelooft niet dat het niet Jagger is!

 

Dit is een zittend concert. Tickets kosten 20 euro (standaard) of 50 euro (VIP).

VIP-formule: Als VIP krijg je toegang tot de beste plaatsen in de zaal. Tijdens de pauze worden de VIP’s verwend met een zeer verzorgd tapasbuffet en staan de mensen van het Cultuurcafé klaar om drankjes naar believen aan te reiken (Cava, wijnen, pils, fruitsap, frisdranken à volonté). Na de voorstelling kunnen de VIP’s nog een uur genieten van deze formule om wat na te kaarten en/of te netwerken. Kortom een formule waar je zeker met een goed gevoel naar huis kan gaan. Deze formule kost 50 euro per persoon.

Tijdschema:

20u – 21u: The Beatles (The Heartclub Band)

21u – 21u30: Pauze

21u30 – 23u: The Rolling Stones (Not The Rolling Stones)

Info en tickets: www.magikevents.be

Klik op onderstaande link voor tickets via Magik Events

Koop tickets
TRIBUTE NIGHT