VEILIG NAAR DE LEEST

Gepubliceerd op Maandag 07 september 2020

Cultuurhuis De Leest is er helemaal klaar voor om jullie dit najaar opnieuw te ontvangen. Zoals je op de site ziet hebben we, op vraag van de artiesten, een aantal voorstellingen moeten verplaatsen of annuleren. Had je een ticket voor één van deze voorstellingen dan kreeg je een mail met concrete info over die tickets.

Nu we weer een beetje zuurstof krijgen om samen cultuur in te ademen, willen we er alles aan doen om jullie op een veilige manier opnieuw te laten genieten van heel wat moois. Met de huidige maatregelen kunnen we voor elke voorstelling opnieuw 200 mensen ontvangen en toch elke bubbel op een veilige afstand plaats laten nemen.

We stellen graag een aantal basisregels voor:

  • Reserveer je tickets zoveel mogelijk per bubbel zodat we gemakkelijk de zaalplannen kunnen opmaken.
  • Breng je gereserveerde tickets mee de avond van de voorstelling. Ze worden ter plaatse omgeruild tot nieuwe tickets met een ander nummer en een te volgen kleurcode.
  • Precies twee weken voor elke voorstelling ontvangt iedereen die een ticket heeft gereserveerd, een mail met definitieve bevestiging van reservatie (check ook zeker regelmatig je SPAM-berichten).
  • Probeer een half uur voor de voorstelling aanwezig te zijn zodat we jullie naar de zaal kunnen begeleiden.
  • De vestiaire blijft gesloten. Je jas kan op de vrije zitjes in de zaal worden gelegd.
  • Draag altijd een mondmasker in de foyer en de schouwburgzaal.

Probeer ondanks de beperkingen vooral te genieten. Jullie hebben het verdiend!

UITGESTELD OF AFGELAST?

Wat met mijn tickets van uitgestelde of afgelaste voorstellingen:
Het was een hele puzzel om onze agenda binnenstebuiten te keren.

We hebben geprobeerd om voor zoveel mogelijk voorstellingen, die niet konden doorgaan, een nieuwe datum te vinden. Wij zijn ervan overtuigd dat je ook op die nieuwe datum, graag van je favoriete voorstellingen zal komen genieten. Mogen wij je dan ook heel vriendelijk verzoeken om voor die voorstellingen enkel je geld terug te vragen wanneer de nieuwe datum echt niet past en je ook geen familie of vrienden vindt die in je plaats naar de voorstelling willen komen.

Een klein aantal voorstellingen werd, buiten onze wil om, afgelast. Voor die voorstellingen worden de tickets uiteraard terugbetaald.

Wanneer je akkoord gaat met de nieuwe datum van de voorstelling hoef je helemaal niets te doen.  Je tickets worden automatisch omgeboekt naar de nieuwe datum en je kan je ticket gewoon blijven gebruiken.

 

BROCHURE