VERKOOP NAJAAR

Gepubliceerd op dinsdag 15 juni 2021

VOORVERKOOP NAJAAR 2021

We zijn opgelucht! Opgelucht dat de cijfers de goede richting uitgaan en dat we in het najaar weer zullen kunnen genieten van heel wat moois. De brochure bevat een uitgebreid programma van nieuwe en verschoven voorstellingen. Beschouw het als een nieuwe start. Voor alle voorstellingen zijn trouwens nog tickets te verkrijgen. Heb je al tickets voor bepaalde voorstellingen, dan blijven die uiteraard geldig. Iedereen krijgt trouwens in september een handige update. Bekijk hier onze najaarsbrochure.

Onze voorverkoopdag van zaterdag 19 juni organiseren we opnieuw online. Op die dag blijven de deuren van De Leest dus gesloten, maar kan je vanaf 9 uur stipt tickets kopen via onze webshop. Telefonisch of via mail kan je dat die dag nog niet doen (pas vanaf maandag 21 juni om 9 uur). Mocht je echter problemen ondervinden tijdens het online bestellen, staan wij klaar om je op de voorverkoopdag tussen 9 uur en 13 uur op weg te helpen op 051/33 76 20.

Download hier een handig lijstje dat je kan afprinten om je keuzes te maken.

Bekijk hier alle info over de voorverkoopdag in detail.

 

Heb je nog nooit tickets online besteld en wil je het graag leren?

 

UITGESTELD OF AFGELAST?

Wat met mijn tickets van uitgestelde of afgelaste voorstellingen?
Het was een hele puzzel om onze agenda binnenstebuiten te keren.

We probeerden om voor zoveel mogelijk voorstellingen, die niet konden doorgaan, een nieuwe datum te vinden. Wij zijn er van overtuigd dat je ook op die nieuwe datum, graag van je favoriete voorstellingen zal komen genieten. Mogen wij je dan ook heel vriendelijk verzoeken om voor die voorstellingen enkel je geld terug te vragen wanneer de nieuwe datum echt niet past en je ook geen familie of vrienden vindt die in je plaats naar de voorstelling wil komen.