Tarieven

Onderstaande informatie geldt enkel voor onze eigen voorstellingen. De gastvoorstellingen beslissen zelf of ze al dan niet reducties toestaan.

Tarieven en reducties eigen voorstellingen

De Leest hanteert steeds een basisprijs. Deze tarieven zijn inclusief reservatiekost. Onderstaande reducties zijn niet cumuleerbaar.

VRIJETIJDSPAS

Wanneer je over een Izegemse vrijetijdspas beschikt, geniet je een reductie van 50 procent op al onze eigen voorstellingen. Een vrijetijdspas wordt enkel uitgereikt door de sociale diensten van de stad aan mensen die het financieel iets moeilijker hebben.

JONGERENKORTING

Jongeren (-26 jaar) kunnen van een korting van 50 procent genieten wanneer ze persoonlijk een last minute ticket kopen aan de avondkassa voor voorstellingen met ‘zittend’ publiek.

LEERLINGEN ART’IZ

De leerlingen van Art’Iz kunnen voor een selectie van voorstellingen tickets bestellen aan 5 euro. Deze tickets bestel je via de speciale ticketlink op de webshop. Je ticket wordt dan de avond van de voorstelling door je leerkracht omgeruild in een genummerd ticket.

FILMABONNEMENT

Elke film in De Leest kost 4 euro. Wanneer je echter een tienrittenkaart koopt, betaal je slechts 30 euro voor 10 films. Bovendien kun je ze gerust delen met andere personen.