Tickets

Tickets reserveren en betalen

1. Online tickets kopen via de webshop

Je kan tickets kopen via de webshop.  Daar kan je  naar hartenlust winkelen en kiezen om zelf jouw tickets af te printen of ze op je smartphone te  bewaren. Indien je zelf niet over een printer beschikt, leggen we jouw tickets graag klaar aan de balie. Na reservatie ontvang je steeds een bevestigingsmail waarop je onder meer het rekeningnummer van De Leest en jouw reserveringsnummer terugvindt. Hoe je tickets koopt op de webshop leer je hier:

HOE ONLINE TICKETS KOPEN?

2. Tickets kopen aan de balie

De balie van De Leest is elke werkdag open van 8u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 16u30. Daar kunnen rechtstreeks tickets besteld en betaald worden. Betalen doe je best met  Bancontact.

3. Tickets telefonisch reserveren

Wanneer je telefonisch kaarten reserveert, op het nummer 051 33 76 10, kan je achteraf betalen aan de balie of sturen wij je de factuur op via mail of per post. Telefonisch is De Leest bereikbaar op kantoordagen van 8u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 16u30.

4. Avondkassa

De avondkassa is steeds open vanaf één uur voor de voorstelling. Daar betaal je best met Bancontact.

5. Aandacht

Gereserveerde tickets dienen uiterlijk 14 dagen na de bestelling vereffend te worden, tenzij je minder dan 14 dagen voor de voorstelling hebt gereserveerd, dan moeten de tickets afgerekend worden aan de balie van De Leest of via factuur.

TICKETS ANNULEREN

Betaalde tickets kunnen enkel nog worden geannuleerd en terugbetaald bij uitverkochte voorstellingen met wachtlijst en dit tot drie dagen voor de voorstelling.