CIRCUS RONALDO

Gepubliceerd op Maandag 22 april 2024
07 november 2024

18 EURO - GROTE ZAAL - 20u                                                                    

SONO IO

‘Een warm duel tussen twee generaties muzikale clowns.’

De wortels van Circus Ronaldo reiken tot ver in het verleden, met Danny en Pepijn als zesde en zevende generatie. Met zeven als heilig getal brengen ze nu een ode aan dit verleden: Sono io? (Ben ik dat?). 

Vader en zoon stappen samen het podium op in dit heerlijk circustheater. Twee clowns op zoek naar hun gelijkenis, op zoek naar ieders eigenheid. Wat scheidt hen en wat verbindt hen?

Via hun gedeelde liefde voor muziek en spielerei bouwen ze een brug tussen gelijkenissen en verschillen. De vader lijkt vastgeroest in zijn verleden, hopeloos zoekend naar een aloud, maar vergaan gevoel van extase. De zoon zoekt naar de verzoening tussen het oude circus dat zijn vader creëerde en de wereld daarbuiten. 

Ze brengen een gulle lach ín een milde traan, zoals échte clowns dat kunnen. Komt dat zien! Lach, gniffel, pink een traan weg…

Deze voorstelling werd op het Theaterfestival uitgeroepen tot beste theatervoorstelling van 2022. Bovendien werd Pepijn Ronaldo, door de Acteursgilde gekozen als meest gewaardeerde acteur van 2022 (categorie -30 jaar).

Spel: Danny Ronaldo, Pepijn Ronaldo.

Koop tickets
CIRCUS RONALDO