RUPSJE NOOITGENOEG 16u30

Gepubliceerd op Dinsdag 27 april 2021
19 september 2021

Dit is een voorstelling die oorspronkelijk op 20 juni stond geprogrammeerd maar werd verschoven naar 19 september. Tickets blijven geldig.     

Dit is een voorstelling voor meer dan 200 personen. Ben je ouder dan twaalf dan controleren wij aan de ingang je Covid Safe Ticket.

Het Covid Safe Ticket is identiek aan het Europees Coronacertificaat. Indien je reeds beschikt over dit certificaat, hoef je dus geen bijkomend document aan te vragen.

Info over het CST.

19,50 EURO - GROTE ZAAL - 16u30

RUPSJE NOOITGENOEG (2+)

‘In september komt ieders favoriete insectje naar Izegem! De natuur en haar problemen op kindermaat… maar dan wel dansbaar, een beetje stout en vol humor. Een feest voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen!’

De hartverwarmende familievoorstelling ‘Rupsje Nooitgenoeg’ is gebaseerd op vier spannende verhalen van Eric Carle.

In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 andere karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg.

Een magische, ritmische voorstelling waarbij u met een glimlach op uw gezicht het theater verlaat.

De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering.

Van dit rupsje krijgt u nooit genoeg!
 

Rups